Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire legyen agresszív egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire legyen agresszív egy férfi?

Figyelt kérdés

nem vagyok egy balhés srác sőt, kerülöm a konfliktus helyzeteket, hogy lekopogjam nem is nagyon szoktak belém kötni.(talán a külsőm miatt: zömök test ,kopasz fej)

A minap az egyik kis közértbe vásároltam és egy alkesz fickó fogyasztott a pénztárnál, persze nem iskola kakaót :D...

Nem volt semmi affér, csak mikor lépek ki a boltból, utánam szólt valami trágár jelzőt aminek a felét is alig értettem, egy pillanatra megálltam visszafordultam , de hagytam a francba és elmentem.

Utólag bosszant hogy nem mentem vissza és vontam kérdőre a fickót,ha pl. lenne barátnőm és az ő jelenlétében zajlott volna le ez a dolog az már elég kínos lenne.

Szerintetek helyesen cselekedtem, vagy ez már beszariság????

22/F

2011. aug. 16. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék egyszerűen ideges lenni ennyitől. Még a vérnyomásom sem emelkedne semennyit. Akárkinek a jelenlétében is történik. Ha rögtön tettlegességgel kezd beszólás helyett, akkor már egyáltalán nem biztos, hogy csak úgy elmennék, de ideges még akkor sem lennék. Sőt, képes lennék inkább teljesen nyugodt fejjel lelőni, mint habzó szájjal nekirohanni.
2011. aug. 16. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Jól cselekedtél.

Ha valaki beszólna és te egyből ököllel kezelnéd a konfliktust, akkor nem lennél több mint egy izomagyú közveszélyes állat. Ha ököllel üt meg téged, vagy rádtámadnak, az megint más, akkor védd meg magad persze, de itt csak beszóltak. Amíg el tudod ésszel is intézni a dolgokat, addig nem keménykedni kell, mert az is csak annyit tesz h máshogy nem tudsz visszavágni, csak erővel.

Az agresszív állatok meg nem jönnek be a lányoknak, ha csak nem azok is ugyanolyan primitívek.

20L

2011. aug. 16. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:

én a békés megoldások híve vagyok és szeretem ha a párom is az... az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy észrevegyék őket, szóval nagyon is jól tetted, hogy tovább álltál

természetesen vannak komolyabb esetek, ahol jó látni, ha a férfi határozott, meg tudja védeni magát, de azt is éretten, agresszió nélkül... az agressziót csak az ágyban szeretem :D

22/L

2011. aug. 16. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem nagy dicsőség leverni egy illuminált helyzetben lévő alakot.

Ha a csajodnak szólt volna be, nagyobb lenne a baj, mert ilyen téren ők se tudják, hogy mit várnak.

2011. aug. 16. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Én csak egy picit vertem volna meg. Annyira, hogy ki ne dőljön, de azért nehogymár szórakozzon. Akik a "békének" a hívei, azok mit tennének azokkal az undorító, mocskos cigányokkal, akik a ti heti 1 szabadnapotokon, reggel fél 5-kor, lomtalanításkor ordítozva veszekednek egy hűtőn, hogy ki vigye el? Ésha ki is szólsz neki, csak visszaszól. Azt hiszik az ilyenek, hogy mindent megtehetnek? Én símán odamentem volna ahhoz a mocskos állathoz, aki sérteget. Én se tettem neki semmi rosszat.

Egyébként én is a béke híve vagyok, de legyen már az a béke kétoldalú...

2011. aug. 16. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem jól tetted, hogy elmentél, csak balhét akart, az ilyenektől minél távolabb kell menni. Pont azért, mert téged is kihozhatnak hibásnak. Egy beszólásért nem kell ütni, de ha téged akarnak megütni, azt akadályozd meg.
2011. aug. 16. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:

ez nem beszariság

nem kell mindenkinek a fejét szétzúzni, aki beszól, mert csak balhézni akarnak

én értékelem egy pasiban azt, ha képes megállni, hogy ne vágjon egyből pofán valakit :DD

ha nekem szólnának be a pasim jelenlétében, akkor sem várnám el, hogy péppé verje a fickót... engem nem tudnak ilyen szituk kihozni a sodromból :D

18L

2011. aug. 16. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Szavakért szavakkal vágj vissza.
2011. aug. 16. 15:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Nah akkor úgy látom nincs okom a bosszankodásra..:)

Köszönöm a pozitív kommenteket, és jól esik hogy ti is inkább "diplomatikus" úton rendeznétek egy problémát, persze egy biz. határon belül.

2011. aug. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!