Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Ezt most muszáj jól csinálnom.
Elhatároztam, hogy visszaszerzem az exem bármi áron.
Nagyon jó úton haladok, elhívtam találkozóra.
Persze nem erőszakosan, hanem nagyon finoman. De félek, hogy nem jön el. Szerintetek ha egy kicsit is szeret, eljön?
Vártam eleget. Fél évet.
Azt hiszem, ha igazán akarom őt, muszáj cselekednem. :)
Meg ő sosem volt kezdeményező típus.
"Ő nem ajánlotta fel"
Persze hogy nem ajánlotta fel mert te vagy az aki akarja a talit
te meghívtad ő igent mondott ennek az oka lehet hogy barátkozni akar, hogy csak így akarta lezárni a beszélgetést mert nagyon nyomultál...
az meg hogy nem kezdeményező nem ok rá hogy az állítólagos szerelmét fél évig nem keresi.
Nem tudom, hogy te is pasi vagy-e, de velem ugyanez volt... barátnőm azt mondta, nagyon szeret, nem tudná elviselni,ha mással látna (,,megölné" stb.) aztán mégis ő szakított velem... én is kerestem őt, kértem hogy találkozzunk, de nem jött el. Pedig én elhittem hogy szeret, és életemben először kezdtem én is őszitén szeretni... :(
Kívánom, hogy neked legyen több sikered,mint nekem! Jóval több...
Köszönöm a válaszokat.
Nos, talán nem elég érthetően írtam le a történetet.
Szóval én vagyok a LÁNY,és a volt barátomat hívtam el.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!