Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és beleszerettem az egyik női barátomba. Már régóta vagyunk barátok, szóval félek hogy ő már örökre beskatulyázott ebbe a kategóriába. Mit tegyek, hogy ne veszítsem el? Próbáljam kiverni a fejemből, vagy próbáljak férfiként közeledni hozzá?
2009. ápr. 14. 09:27
 1/1 anonim ***** válasza:
79%

Nő vagyok.

1) Félelemből és mi van, ha.... okokból semmit nem szabad csinálni! (Mert így biztos, hogy veszítesz, anélkül, hogy megpróbáltál volna nyerni)

2) Te nem tehetsz arról, hogy megváltoztak az érzéseid. Már nem barátként tekintesz rá, tehát a magad részéről a VEGYTISZTA barátságot elveszítetted- akkor miért írod, hogy nem akarod elveszíteni?

3) ...nyilván azért, mert azt szeretnéd, ha akárhogy is, de a társaságodban,a szemed előtt maradna ő.

Lassan, kedvesen, türelmes tempóban add tudtára, hogy fontos neked. Ne szavakkal először, ajtóstul nem rontunk be:) Hagyd, hogy a cselekedeteid, a tekinteted eláruljanak, ezt ő le fogja venni, és reagálni fog. A nem reakció is reakció! De idő kell neki ahhoz, hogy ráérezzen, mit szeretne a te megváltozott érzéseid által.

Ha nem akar téged, akkor az egy másik helyzet, de ennek lehetőségén egyelőre ne gondolkozz, mert elveszi a hitedet, a férfierődet. Legyél optimista és hajrá! :)

2009. ápr. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!