Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiúk! A nyitott kapcsolat, vagy a tartós monogám kapcsolat jön be jobban nektek? Ki, mire esküszik?
Sajnos egy ideje képtelen vagyok tartós, monogám kapcsolatra. (Akit igazán szeretek annak nem kellek, mégsem tudom kiverni a fejemből, most ebbe menekülök, hogy elfelejtsem...)
Nyitott kapcsolataim vannak, általában van egy barátnőm, vagy barátom akivel úgy 1-2 hétig vagyok együtt. Közben vannak futó kalandjaim.
Nem tudok egyetlen emberrel maradni, mert unalmasak... nekem kell a változatosság. Kevés olyan emberrel találkozom, aki meg tud fogni valamivel és akihez hűséges vagyok.
Szeretnék újra olyan embert találni, aki kellőképpen izgalmas és aki mellé nem kell senki más.
Egyébként biztos teljesen le leszek pontozva, de ez várható volt. Véleményem szerint azt kell csinálni amire úgy érzed nagyobb szükséged van éppen. A nyitott kapcsolat is lehet jó, ha azt érzed hogy most az kell. De hosszútávon egy tartós kapcsolatnak van értelme egy olyan emberrel akivel szeretitek egymást. Persze a monogámiánál szerintem fontosabb a kölcsönös bizalom. De az is igaz, hogy ha van egy jó kapcsolatod valakivel akkor miért kellene mellé az érzelemmentes szex másokkal? :))
Szerintem mindenki arra törekszik előbb-utóbb, hogy egy tartós monogám kapcsolata legyen. Vagy egyszer mindenki azt szeretné.
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat, látva ezeket mindenki a monogám kapcsolatot részesíti előnyben.
Akkor fogadható el valakinek a nyitott kapcsolat, ha épp nincs tartós kapcsolata, vagy az ilyen dolog is kizárt szerintetek?
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!