Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldön tanulhatnék 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön tanulhatnék 3 hónapot, de a párom nagyon ellenzi, mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Lehetőségem lenne rá, hogy kiutazzak Angliába 3 hónapra, és ott tanulhatnék. A nyelvtudásom is sokat fejlődhetne és kapcsolatokat szerezhetnék, ami a későbbi munkám során még nagyon jól jönne. Jelenleg egyetemen tanulok, de levelezőn vagyok. Minden nyáron ki tudnék menni a következő 3 évben, hogy Angliában töltsem az egész nyarat, és év közben is havonta legalább 1 hetet.

A barátom viszont nagyon ellene van, azt mondja, hogy ő nem bír ki nélkülem ennyi időt, meg hogy ha ezt bevállalom, akkor számomra nem is jelent semmit a kapcsolatunk. Állandóan azt kérdezgeti, hogy "Neked fontosabb Anglia, mint én?", és azt mondja, ha igazán szeretem, nem teszem ki őt ennek, hogy 3 hónapra csak úgy eltűnök.

Nem tudok dönteni. 3 hónap tényleg sok idő, és nekem is nagyon nehéz lenne nélküle, de másrészt viszont pompás lehetőség lenne a leendő karrierem szempontjából... fogalmam sincs, mit csináljak. :S

Mit tehetnék? Hogy döntsek így? Nem bírom, ha lelkileg ekkora nyomásnak tesznek ki, és a barátom nem érti, hogy ez nekem később még nagyon jól jöhetne... Hogy értessem meg vele? :S Vagy inkább ne menjek ki? Nem ér ennyit az egész, hogy rámenjen a kapcsolatom?

(Amúgy 4 éve vagyunk együtt, 1 éve el is jegyzett)

Szerintetek mit csináljak? :S

23/L

2011. aug. 15. 11:32
1 2
 11/14 napietus ***** válasza:
ja, és ha ennyire nem képes, akkor mit vársz tőle mégis? mi lesz, ha a felesége leszel?
2011. aug. 15. 13:08
 12/14 Ariadne13 ***** válasza:
ne hagyd, hogy hátráltasson. meg kell értenie, hogy nem örökre mész ki, főleg, ha már ilyen komoly a kapcsolatotok, hogy a menyasszonya vagy. nem csak az ő karrierje a fontos.
2011. aug. 15. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

A külföldi munka, tanulás nagyon fontos a nyelv szempontjából és sokat jelent.

Ha tényleg fontos vagy a vőlegényednek, el kell ezt fogadnia.

2011. aug. 15. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
A második hozzászólónak nagyon igaza van. Nagyon gyenge, önző embernek tartom az olyat aki ennyire csak magára gondol. Mi az, hogy nem bir ki három hónapot és ha itthon történne veled valami akkor hogy birna ki három vagy annál is több hónapot. Az ilyen sehogy, elmenne más szoknya után. Én nagyon megbizhatatlan és komolytalan embernek gondolom az ilyen fickókat, egy ilyenért ne add fel az álmaidat és lehetőségeidet. És soha ne hagyd érzelmileg zsarolni magadat. Menj ki nyugodtan, legalább megtudod, hogy mennyire szeret, ha nem birja ki jobb is ha most megy a lecsóba. Te pedig 24 órán belül fogsz magadnak találni egy olyat akit megérdemelsz, ebben biztos vagyok.
2013. jan. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!