Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pároddal mondtatok már azt a szót hogy "Örökre"?
Mármint hogy örökre veled maradok, vagy valami ilyesmi. :)
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Mi kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, és még egyikünk sem mondta. Szerintem azért, mert eléggé realisták vagyunk, és tudjuk hogy a kapcsolatok nagyon nagy része úgyis tönkremegy. Azt mondjuk egymásnak, hogy "Szeretlek", és a jövőről is beszélünk néha, de olyan még nem hangzott el tőlünk, hogy "örökre" együtt leszünk, stb... mert ezt nem tudhatjuk... sok kapcsolat úgy indul hogy minden tökéletes, mindenki örökre szereti a másikat stb, aztán hoppá...
És pl. szerintem elég béna az, mikor facebookon is látom, hogy akár még a 20 év körüliek is teleírják egymás oldalát azzal, hogy örökre csak egymást fogják szeretni, soha nem hagyják el egymást, "örökre a tiéd vagyok", stb, aztán pár hét múlva meg látom, hogy szakítottak és ilyen gyűlülködő idézetek vannak kiírva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!