Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pároddal mondtatok már azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pároddal mondtatok már azt a szót hogy "Örökre"?

Figyelt kérdés

Mármint hogy örökre veled maradok, vagy valami ilyesmi. :)

Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?

2011. aug. 15. 02:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen. Pl örökké; mindörökre; soha ne hagyj el; szeretni foglak egy életen át, ilyenek.

3 hónapja vagyunk együtt. Első komoly kapcsolatom. Teljesen egymásba vagyunk esve. Ő az egyik legönzetlenebb lány, aki valaha ismertem.

17/F

2011. aug. 15. 02:07
 2/11 A kérdező kommentje:

De jó.:)

Néha rossz olvasni a neten ezeket a dolgokat, hogy az első szerelem hamar véget ér, stb., még ha nem is ezektől függ.

Én bízok benne hogy nem. Nagyon szeretjük egymást.

2011. aug. 15. 02:12
 3/11 Jószándékú ***** válasza:
Az "Örökre" nagyon hosszú idő...
2011. aug. 15. 02:14
 4/11 anonim válasza:

persze hogy mondtuk :)

nagyon szeretjük egymást

4 hónapja vagyunk együtt

2011. aug. 15. 02:23
 5/11 Móókuci ***** válasza:

Igen,a kapcsolatunk elején rengetegszer. Én mindig kételkedtem ebben,mert h is mondhatja... lehet h az az örökre nála csak fél évet takarhat...?!

Nálunk ez az örökre most tart már 2 éve... de h meddig birja még. Eléggé megromlott a kapcsolatunk :(

2011. aug. 15. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Régebben mondtunk ilyeneket (Ő 18 volt, én 14, mikor összejöttünk).

Aztán volt egy csomó szakításunk (a leghosszabb szünet fél év volt), de tényleg még mindig együtt vagyunk, már több, mint 8 éve.

22N

2011. aug. 15. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Egész életen át, azt szoktuk mondani :) Én 22/N Ő 28/F, majdnem 2 éve együtt vagyunk. Ahogy anyám mondta még mindig turbékolunk :D
2011. aug. 15. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Mondtuk. Másfél évig voltunk együtt, aztán múlt hónapban elhagyott. Első szerelem volt, és gyönyörű volt. Tényleg hittem benne.

Nem tudom, hogy fogom-e még tényleg stívből, bízva mondani, hogy "örökre"...

20/f

2011. aug. 15. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk szinte mindennapos. Több, mint két éve vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk.
2011. aug. 15. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát nekem pár hete mondta barátom hogy örökre velem akar lenni meg hogy velem képzeli el a jövőjét... Viszont még nagyon fiatalok vagyunk és még nagyon a kapcsolat elején vagyunk úgyhogy eléggé megrémültem...:( de majd kiderül...

16L

2011. aug. 15. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!