Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pároddal mondtatok már azt a szót hogy "Örökre"?
Mármint hogy örökre veled maradok, vagy valami ilyesmi. :)
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Igen. Pl örökké; mindörökre; soha ne hagyj el; szeretni foglak egy életen át, ilyenek.
3 hónapja vagyunk együtt. Első komoly kapcsolatom. Teljesen egymásba vagyunk esve. Ő az egyik legönzetlenebb lány, aki valaha ismertem.
17/F
De jó.:)
Néha rossz olvasni a neten ezeket a dolgokat, hogy az első szerelem hamar véget ér, stb., még ha nem is ezektől függ.
Én bízok benne hogy nem. Nagyon szeretjük egymást.
persze hogy mondtuk :)
nagyon szeretjük egymást
4 hónapja vagyunk együtt
Igen,a kapcsolatunk elején rengetegszer. Én mindig kételkedtem ebben,mert h is mondhatja... lehet h az az örökre nála csak fél évet takarhat...?!
Nálunk ez az örökre most tart már 2 éve... de h meddig birja még. Eléggé megromlott a kapcsolatunk :(
Régebben mondtunk ilyeneket (Ő 18 volt, én 14, mikor összejöttünk).
Aztán volt egy csomó szakításunk (a leghosszabb szünet fél év volt), de tényleg még mindig együtt vagyunk, már több, mint 8 éve.
22N
Mondtuk. Másfél évig voltunk együtt, aztán múlt hónapban elhagyott. Első szerelem volt, és gyönyörű volt. Tényleg hittem benne.
Nem tudom, hogy fogom-e még tényleg stívből, bízva mondani, hogy "örökre"...
20/f
Hát nekem pár hete mondta barátom hogy örökre velem akar lenni meg hogy velem képzeli el a jövőjét... Viszont még nagyon fiatalok vagyunk és még nagyon a kapcsolat elején vagyunk úgyhogy eléggé megrémültem...:( de majd kiderül...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!