Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, h. soha nem lesz csajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok és még nem nagyon volt barátnőm. Ahogy észrevettem, a csajok tipikusan nem is jönnek lázba a közeledésemre... Mostanában kicsit kezdtem beijedni... Ugyanis, ha közel 25 évig nem volt sikerem, akkor ennek alapján statisztikailag nem túl nagy az esélye, h. valaha is lesz. Lehet, h. soha életemben nem lesz barátnőm ? Ti mit gondoltok ?2011. aug. 14. 22:42
11/14 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok amúgy.
2011. aug. 14. 22:59
12/14 A kérdező kommentje:
Huha, adtam én magamat is, ezek ilyen kisebb kísérletezések voltak, amire a kíváncsiság vitt rá. Mondjuk egy kicsit mindegyik szerepben benne vagyok én is, mert elég sokoldalú vagyok, meg a múltban elég széles skálán mozgó időszakaim voltak :O
2011. aug. 14. 23:02
13/14 anonim válasza:
Az akarat mar megvan, probalkozol is, tehat ezzel nincs gond. Valszeg nem ertesz a nokhoz ahogy en sem. Neten kereshetsz a temaban, talan egy kis elmeleti anyag segit megtalalni hogy mit rontasz el.
14/14 A kérdező kommentje:
Előző: neked sem jön könnyen a siker ? :) Mennyi idős vagy ?
2011. aug. 14. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!