Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, h. soha nem lesz csajom?
Ezek szerint valamit nem jól csinálsz.
Hogyan csajozol?Ha megtetszik egy lány egyből odamersz hozzá menni és megmondani neki?
21f
21 vagyok és nekem sem volt még, pedig próbálkozom neten mindenfelé ismerkedni lányokkal. Kezdek én is parázni, de talán épp ezért nincs nőd neked sem, mert nagyon akarod és ezt megérzik a csajok, inkább elmenekülnek ezért.
Bár nálam az is para, hogy alacsony vagyok, meg nem valami nagy szám külsőre. Szerintem.
A legújabb statisztikai kutatások szerint 27%, hogy lesz párod, és ez minden évben 1 százalékkal csökken! :-)
Hagyjuk a hülyeséget! Próbálkozz és előbb-utóbb sikerül. A nagy számok törvénye szerint. :-)
Ha ez a nagy számok törvénye duma bejönne, akkor már biztos sikerülnie kellett volna, mert volt olyan időszakom is, h. minden élő és mozgó csajt meg akartam fűzni, akivel összehozott a sors. Szóval jelen esetben több tucat lányról van szó.
Sztem az sem igaz, hogy a görcsölés lenne, a gond, mert igazából csak most kezdtem el ráparázni a dologra, eddig végtelenül laza voltam. Igazából most vagyok olyan, mint az a hegymászó, aki rohadt magasra mászott, lenézett és hirtelen megszédült a magasságtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!