Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy sose lesz csajom?
"Mit csináljak, hogy legyen végre barátnőm?"
Menj ki az utcára, legyél emberek között, sokat.
Gyere rapidrandizni! www.rapid-m.eu
Nagyon sok egyedülálló van, csak sokan nem vállalják fel.
"ráadásul még szűz is vagyok"
A szűzesség nem egy betegség. Egy állapot, ami nem okoz hátrányt, nem testi hiba, vagy bármi ilyen. Majd ha lesz egy barátnőd, akivel megismerkedsz, és lefekszel, akkor nem leszel szűz, és éppen ugyanúgy megy az életed utána is.
A szerelem meg bárhol lecsaphat, csak legyél nyitott minden irányból. Én a barátnőmet egy flashjátékos oldalon ismertem meg, és hírből se gondolta volna egyikőnk sem, hogy egyszer csak együtt leszünk.
Amúgy meg nincs olyan, hogy ez a sorsom. Olyan van, hogy túl magas elvárásaim vannak, és esetleg nem veszem észre magam mellett azt, aki szeret engem, mert átnézek fölötte, folyton csak várva. Legyél nyitott minden emberre, lehet, hogy egyszer csak a metrón összeütközöl egy lánnyal, aztán mire észreveszed magad, három gyereketek van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!