Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat? Még mindig szeretem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatomnak lett vége több mint 1 hónapja , megcsalás miatt ! Egy darabig nem találkoztunk de azóta már 2-3x összefutottunk és egész jól elvoltunk ! Volt , hogy az ölembe feküdt , volt hogy együtt feküdtünk , simogattam , megöleltem és adtam neki 1-2 puszit , és 1x ő is simogatott majd megfogta a kezemet ! A közös képünk még kint van nála a falon , nem tudom hogy csak emlék vagy ez jelent valamit ! Közbe pasi ismerősöket gyűjt és msn címeket egy ismerkedős portálon ! Nem tudom mit jelenthet ez ! Én még mindig nagyon szeretem és bármire képes lennék hogy visszakapjam ! Ez az 1 hónap szenvedés volt nélküle....és örültem amikor vele lehettem ! (ha csak barátként is)2009. ápr. 13. 19:45
1/9 anonim válasza:
Nehéz,de ha megcsalt és ilyeneket csinál,ez a szerelem irántad igen csak kihűlőben lehet.És még hülyit is nem veszi figyelembe ,hogy te szenvedsz tőle!El kell,hogy keseritselek.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj én csaltam meg , 1 csók volt...és az már megcsalás általába.....
2009. ápr. 13. 19:52
3/9 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom eldönteni hogy most hülyítés vagy fellángolás vagy mi akar ez lenni !
Egyébként én 22/F ő 18
2009. ápr. 13. 19:55
4/9 anonim válasza:
Akkor mit adod elő magad,hogy te mennyire szereted!?Aki szerelmes nem smacizgat csak úgy össze vissza!Még ha ki is békültök remélem jól megszenveszt,hogy többet meg se forduljon a fejedbe ilyet tenni!**
5/9 A kérdező kommentje:
Nem mostanában történt és 1x fordult elő ! Szal ez a smacizgatás tulzás....és igenis szeretem ! :)
2009. ápr. 13. 20:04
6/9 anonim válasza:
Hát biztos örül,hogy igy mutatod ki!!!!**
7/9 A kérdező kommentje:
Kimutattam máshogy is .... de minden ember hibázik..... azért köszönöm !
2009. ápr. 13. 20:32
8/9 anonim válasza:
Szerintem a lány dühös, és jogosan az, és ezért is ismerkedik (persze úgy, h Neked is tudomásod legyen róla)!De ha újra hajlandó volt találkozni és hagyta, h hozzáérj, akk még van esélyed..és ha igazán szereted, akk harcolsz érte.
Mond el neki, h mit érzel.. légy őszinte! de ne ígérj nagy dolgokat és ne ess túlzásokba!
9/9 anonim válasza:
(és még az előzőhöz): döntsd el előbb, h barátként akarod e visszaszerezni, vagy a szerelmedet akarod visszakapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!