Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdúrvább testi defekt, amit csak az ágyban vettetek észre a partneren?
ez az utolsó nagyon jó volt :D :D :D
annyit röhögtem rajta kiesett a kontaktlencsém o_O
Nekem pl műtéti heg van a mellemen... (nem mellnövelő műtét miatt..az jobb lenne) és ez nagyon frusztráló tud lenni...:S
Általában igyekszem félhomályban szexelni:( Pedig minden mást már elfogadtam magamon...
Vagy nem túl feltűnő (csak nekem), vagy ügyesen takargatom, vagy a pasik gyávák,h rákérdezzenek, de eddig egy srác volt aki megkérdezte,h az mi... Csak annyit mondtam,h ez nekem fájó pont, egy műtét nyoma, és eléggé zavar:( Erre ő,h egy ilyen kis izé nem is zavaró, alig lehet észrevenni, és különben is kit érdekel, ha vki ilyen csinos:)
De akkor is zavar:(
23/l
utolsó , ne zavarjon, fogadd el ! Engem 17 éves koromban műtöttek a tüdőmmel az egyik mellem mellett van a heg, pont olyan, mint mellnagyobbítás után :D de én elfogadtam, nem zavar:D sokáig azt mondtam, majd plasztika és eltűnik, de kit érdekel, másnak sokkal nagyobb hibája van és nem testi :D:D:D
szóval ne parázz, ha szép a cicid, a pasikat nem fogja érdekelni hidd el :D és bátran mond el, hogy műtöttek ezzel és ezzel ....majd a heget meg megtalálják, észreveszik maguk is !nehogy már ezért feszengj az ágyban !!!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!