Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdúrvább testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdúrvább testi defekt, amit csak az ágyban vettetek észre a partneren?

Figyelt kérdés
pl.: horogkeresztes tetkó, 3 mellbimbó, pigmenthiányos mell, csak egy golyó a zacsiban...stb :)
2011. aug. 14. 16:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
????? na ne! :O ez most komoly?!
2011. aug. 16. 23:47
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
egyik barátomnak 3 mellbimbója van :DD de engem egyáltalán nem zavart, mert 1 h kicsi és alig észrevehető,és szerintem tökpoén:D
2011. aug. 17. 00:07
 23/31 anonim válasza:
57%
Defektes volt a fitymája, hiába fújtad fel, leeresztett...
2011. aug. 17. 00:31
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

ez az utolsó nagyon jó volt :D :D :D

annyit röhögtem rajta kiesett a kontaktlencsém o_O

2011. aug. 17. 01:31
 25/31 anonim ***** válasza:
36%
Csak az ágyban vettem észre karmai vannak , óriási véres szemölcsök és kábé hat szőrös mell nőtt ki a hátából majd megvakult , viasszá változott a teste és segítségért kiabált. Nyivákolt mint egy mosómedve
2011. aug. 17. 02:07
 26/31 anonim ***** válasza:
Huuuu egyszerűen nem tudok leállni a nevetéssel!Nagyon jók a válaszok!És amikor a kérdező belinkelt egy pigmenthiányos mellet áááááhhh hát azt hittem meghalok annyit nevettem rajta!Amúgy az unokatesómmal volt olyan hogy diszkóban megismerkedett egy fiúval és az utána való randijukon mutatta meg a srác hogy neki valójában 6 ujja van az egyik kezén!
2011. aug. 17. 02:31
 27/31 anonim válasza:
6 ujj? BOSZORKÁNY!!!!!! Irány a Royfort vagy a Purgatórium!!! :'DDD
2011. aug. 17. 03:13
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
a harmadik pigmenthiányos mellbimbóján egy szőrös horogkereszt volt
2011. aug. 17. 03:19
 29/31 anonim ***** válasza:
50%

Nekem pl műtéti heg van a mellemen... (nem mellnövelő műtét miatt..az jobb lenne) és ez nagyon frusztráló tud lenni...:S

Általában igyekszem félhomályban szexelni:( Pedig minden mást már elfogadtam magamon...

Vagy nem túl feltűnő (csak nekem), vagy ügyesen takargatom, vagy a pasik gyávák,h rákérdezzenek, de eddig egy srác volt aki megkérdezte,h az mi... Csak annyit mondtam,h ez nekem fájó pont, egy műtét nyoma, és eléggé zavar:( Erre ő,h egy ilyen kis izé nem is zavaró, alig lehet észrevenni, és különben is kit érdekel, ha vki ilyen csinos:)

De akkor is zavar:(

23/l

2011. aug. 17. 07:57
 30/31 anonim ***** válasza:
44%

utolsó , ne zavarjon, fogadd el ! Engem 17 éves koromban műtöttek a tüdőmmel az egyik mellem mellett van a heg, pont olyan, mint mellnagyobbítás után :D de én elfogadtam, nem zavar:D sokáig azt mondtam, majd plasztika és eltűnik, de kit érdekel, másnak sokkal nagyobb hibája van és nem testi :D:D:D

szóval ne parázz, ha szép a cicid, a pasikat nem fogja érdekelni hidd el :D és bátran mond el, hogy műtöttek ezzel és ezzel ....majd a heget meg megtalálják, észreveszik maguk is !nehogy már ezért feszengj az ágyban !!!

24/L

2011. aug. 17. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!