Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdúrvább testi defekt, amit csak az ágyban vettetek észre a partneren?
Hálistennek még soha nem voltam defektes pasival.
Milyen az a pigmenthiányos mell? Komolyan érdekelne...
"legdúrvább"
Csak nem somogyi vagy? :D
Nekem szerencsém van, mert az első randink ugyan nagykabátban esett meg egy téli estén, már akkor közölte, van néhány tetoválása, ami lehet, hogy zavarna. Beültünk egy helyre meginni valamit és megmutatta őket, elmagyarázta, hogy mi mit jelképez és egyikkel sem volt bajom. Történetesen kelta és rovásírás tetkói vannak, de a barátai közt van elég sok horogkeresztes is és őszintén szólva engem az sem zavarna, ahogyan a piercingjei sem. Mindenki más és más, de előre tisztázni kell az ilyen dolgokat és akkor nem lesz kellemetlen pofára esés az ágyban.
Az viszont már nagyon kínos, ha valaki a saját problémája miatt nem tud feloldódni annak ellenére, hogy párja úgy szereti, ahogy van. Volt egy párom, akinek a hímtagján volt egy májfolt. Engem baromira nem zavart, de ő nem volt hajlandó szexelni, csak úgy, hogy leragasztotta egy ragtapasszal, amitől az egész együttlét nevetségessé vált számomra és élvezhetetlenné, feszengőssé.
"Hogy körül volt metélve... Mondjuk még előtte mondta, hogy ne lepődjek meg és nem zsidó, csak kiskorában fitymaszűkülete volt. :)"
Én ugyanígy jártam, de engem nem zavart, mivel előtte csak 1 normáisat láttam élőben. :)
Annyira nem zavart, hogy 8 éve vagyunk együtt, már házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!