Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így hogy csajozzak be?
szóval, 17F, sok pénzem van, luxus kocsim,iphone4, mindenem megvan, de nem volt még 1 csajom se.
mit tegyek? bármivel próbálkozok nem megy, leszólítóttam már az utcán is csajokat, meg még sok helyen, de valahogy semmi. a külsőm átlagos sztem nem vagyok csúnya...
Na azért most még ne kezdjük egymás faszát szopni. :D
bazzeg nehogy adj pénzt azért hogy "csajozni" tanítsanak..:D
most így hirtelen ezt találtam. egyébként 15/L vagyok, és elmondom hogy rohadtul nem számít mennyi pénze van egy fiúnak:D ha gazdag, de gyíkarc, akkor messzire kerülöm, viszont egy kevesebb pénzzel rendelkező átlagos srác ha jófej akkor az tökéletes:)
ha nem vagy csúnya, akkor egyszerűen csak kezdj el leszólítani csajokat valami jó dumával. hidd el nem fognak elküldeni:)
vagy ajánlom nézz meg néhány MADE részt az MTV-n, pont legutóbb láttam egy tipikus "csúnya, kövér, kocka, BÜDÖÖS" csávót, akit át kellett alakítaniuk egy hónap alatt hogy elhívják a lányok egy buliba.:D és sikerült, a végén tényleg jól nézett ki és elhívták:)
sok sikert!:)
Nem a pénzed a léyneg. Pénzen nemlehet szeretetet vásárolni.
Legyél udvarias.
Mondjuk így különösebb tippem nincsen, hogy holnézz csajokat, csak annyit mondhatok, hogyha tetszik valaki, ne azzal kezd, hoogy "sziacicavangazdád?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!