Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért kedvel, mert hasonlítok egy régebbi lány ismerősére?

Figyelt kérdés
Még a barátságunk elején mondta, hogy nagyon hasonlítok egy ismerősére, akit nagyon kedvel, és jó fejnek tart. Nem is tudom annyit áradozott már róla, hogy talán szerelmes is volt belé. A mi kapcsolatunkkal az első 3hónapban nem volt gond, viszont később romlani kezdett. Most hol jóban vagyunk, bár már nem olyan jó, mint régen, vagy éppen ridegen viselkedik. Létezne, hogy nem magam miatt kedvel, hanem csak mert hasonlítok arra a lányra? Mondott már nekem olyat egy kis összekapás után, hogy szerinte én vagyok a legjobb fej lány a baráti körünkből... Nem hiszem, hogy szerelmes belém, bár volt már olyan eset, amikor ha nem ismerném azt feltételeztem volna róla, hogy féltékeny. Nem értem. Lehet, hogy csak azt a másik lányt látja bennem? Ha őt nem ismerte volna engem sem kedvelne? Vélemények? 15/L
2011. aug. 13. 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem igen :/ Nekem is volt, h csak ezért jöttem össze vkivel.
2011. aug. 13. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Általában az ember olyannal jön össze, aki a szüleire hasonlított, márha szerette őket. Ha valakinek alkoholista, bajszos, rövidhajú apja volt, aki rendszeresen verte, akkor valószínűleg az az ember nem fog az apjához hasonlóvel együtt élni.

13/F

2011. aug. 13. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem járunk, még azt sem mondta, hogy tetszenék neki. Utalt már rá, de aztán a következő mondattal el is törölte a lehetőségét is. Szóval egyelőre csak barátságról van szó. :)
2011. aug. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!