Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megcsalás jelei?
Figyelt kérdés
és hogyan tudjam meg hogy megcsal e a barátom? 20/ l2011. aug. 13. 23:22
11/14 anonim válasza:
Na látod...:)A mai világban sajnos ilyen előfordul nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Szerintem Te nem is attól féltél, hogy megcsal, inkább attól, hogy nem lesztek együtt. Én is ilyen vagyok ám, mit Te, egyébként. És amikor felüti a fejét ez az érzés, akkor elég ennyit mondanunk, hogy "de ugye nem hidegülünk el?" nevetés lesz belőle, és megnyugtatjuk a másikat, hogy szó sem lehet róla:)Fel is hívhatod Te is, amikor ez az érzés rajtad van, ezzel a szöveggel...(persze nem félóránként:)
12/14 A kérdező kommentje:
ez nem nagy változás h jobban akarja éreztetni....ettől én még nem változtatom meg őt.
2011. aug. 13. 23:45
13/14 A kérdező kommentje:
nem akarom őt ilyenekkel zavarni mert ha megcsal miért válaszolna úgy h : de elhidegülünk???? ezzel leleplezné magát
2011. aug. 13. 23:47
14/14 anonim válasza:
25,37,44 vagyok.
Együtt éltek amúgy? Az én párom külföldön dolgozik, és havi egyszer jön haza. Nálunk az van, hogy mindig elérhetőek vagyunk egymásnak, és amikor valaki aggódik, akkor hívjuk egymást, vagy sms. És tudjuk, hogy nem fogjuk egymást hívogatni, de a lehetőséget megadjuk a másiknak. Ez esetleg Nálatok nem működne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!