Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már egy oldalú kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egy oldalú kapcsolatotok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Voltatok már szerelmesek ugy,hogy a másik fél nem tudott viszont szeretni és csak kihasznált?És milyen érzés volt megtudni az igazságot?Mennyi idő mire tultettétek magatokat a csalódáson?És forditva is volt már veletek?Ugyértem,hogy ti nem szerettétek csak szivattátok a másikat?És milyen nemüek és hány évesek vagytok?
2011. aug. 13. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam amikor egy 14 éves lány totál belém volt zúgva,csak játszadoztam vele,pedig tudtam hogy szerelmes belém,így utólag visszagondolva kihasználtam és tényleg szemétség volt,de ennek valamiért így kellett lennie.
2011. aug. 13. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi így jöttünk össze. Pár éve történt, 2 évig futottam utána, mire beadta a derekát. Én örültem szerelmes voltam a csajba, de ő nem volt belém.

Ettől függetlenül jól elvoltunk, nem csalt meg, csak lehetett érezni rajta, hogy alig érez irántam valamit.

Mikor neki megtetszett kb. 1 év együtt járás után egy srác, közölte ezt a tényt velem és békében szakítottunk. Néha-néha összefutunk azóta szexelés miatt, de amúgy semmi.

Éppen ezért nem volt csalódás sem, így nem kellett túltenni magamat.

Fordítva sem volt ilyen helyzet.

22F

2011. aug. 13. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem volt csalódás, és az a poén, hogy igazából tudtam, hogy nála nem igazán igazi )vagyis, vonzódott, de nem szeretett,én meg beleestem, pedig nagyon kapálóztam ellene).

és még mindig nem tettem rajta túl igazán magam, pedig több, mint tíz éve volt...

előttem lévő: ha a lánynak van barátja, miért is jártok össze a szex miatt?

2011. aug. 13. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor nincs barátja, akkor jövünk össze.
2011. aug. 13. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:

dugni még jó mi---igazad van.az ilyen nő nem jó másra.

Az is egy szar ügy ám mikor kiderül,hogy csak használt az ágyban egy ideig valaki!!!!

2011. aug. 13. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a kihasználás dolog a nőknél kellemetlen, mert ugye a pasik ribancok és hajlamosak érdekből befűzni szexre és egyébre a szerelmes nőket. Én majdnem így jártam, de nem egészen, elmesélem:

Volt egy srác, akihez vonzódtam és azt mondta neki is ez van. aztán jártunk, majd számomra elkezdődött a szerelem felé menni a dolog...persze ő nem volt szerelmes, de egyre inkább fura érzetek gyötörtek, hogy ez a pasi nem szeret...valahogy megéreztem! Aztán kissé bunkóskodott kezdtem belőle kiábrándulni.

Engem is kihasznált volna, de így mivel megéreztem nem igazán jött össze neki, mivel el is hidegültem szinte egy hónap alatt.

29N

2011. aug. 13. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú, akivel sajnos ezt tettem, nem vagyok rá büszke, és ha visszatekerhetném az idő kerekét, megtenném, mert nem érdemelte meg. Nagyon jó volt vele a szex, jókat nevettünk együtt, szerettem vele lenni, de nem voltam szerelmes. Pár hónap után kezdtem érezni, hogy neki komoly tervei vannak velem, ez akkor tetőzött, amikor egy esküvőn nagyon rá akart venni, hogy álljak én is be a lányok közé, elkapni a menyasszony csokrát. Megpróbáltam vele a lehetőségekhez képest-korrektül szakítani, csak sajnos nem tudott elengedni. Ekkor én drasztikus lépést tettem, eltűntem. Csak sajnos már késő volt, pár hónapig voltunk együtt, viszont sajnos csak évek múlva lett párja. A történethez hozzátartozik, hogy a "járásunk" után három évre tragédia történt a családjában, és akkor barátként, lelkileg mellé álltam, és örültem, hogy nem haragszik, és hogy barátok lehetünk. Sajnos egy kis idő után-annak ellenére, hogy leszögeztük, hogy csak barátok vagyunk-újra szerelmet vallott, ám ekkor az elutasításomra csendesen távozott-a szívem az övével tört össze, mert nagyon jó ember. Ez 2006-ban volt, 2008-ban még volt egy beszélgetésünk telefonon, akkor még sajnos mindig ott tartott, és most idén lett újra barátnője.Remélem boldog. Ezt azért osztottam meg Veletek, hogy érzékeltessem, lehet, hogy Neked csak egy-két hónap az életedből, de aki érez valamit, annak évekbe telhet a könnyelműséged. Sajnos én elraboltam ennek az embernek az életéből majdnem nyolc évet!!!:(
2011. aug. 13. 22:45
 8/8 Ariadne13 ***** válasza:
igen volt, az első kapcsolatom, ami 7 és fél hónapig tartott. éldegéltem a rózsaszín ködben, megleptem mindenfélével, ő csak örült, megköszönte....de elfelejtette a névnapom, szülinapom, hónapfordulókat, mindent, a szexben az előjáték annyi volt, h TE VETKŐZZ LE, kényeztess, aztán tedd szét a lábad.... én meg a kis rózsaszín ködömben azt hittem, h ez így van jól, szarul esett. aztán elkezdett durvulni, nagyon erőszakos lett, még bunkóbb, sokszor bántott, ekkor már csak féltem tőle, és nem mertem lépni...... nagyon nehéz volt megszabadulni tőle...
2011. aug. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!