Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egy oldalú kapcsolatotok? Bővebben lent

Mi így jöttünk össze. Pár éve történt, 2 évig futottam utána, mire beadta a derekát. Én örültem szerelmes voltam a csajba, de ő nem volt belém.
Ettől függetlenül jól elvoltunk, nem csalt meg, csak lehetett érezni rajta, hogy alig érez irántam valamit.
Mikor neki megtetszett kb. 1 év együtt járás után egy srác, közölte ezt a tényt velem és békében szakítottunk. Néha-néha összefutunk azóta szexelés miatt, de amúgy semmi.
Éppen ezért nem volt csalódás sem, így nem kellett túltenni magamat.
Fordítva sem volt ilyen helyzet.
22F

nekem volt csalódás, és az a poén, hogy igazából tudtam, hogy nála nem igazán igazi )vagyis, vonzódott, de nem szeretett,én meg beleestem, pedig nagyon kapálóztam ellene).
és még mindig nem tettem rajta túl igazán magam, pedig több, mint tíz éve volt...
előttem lévő: ha a lánynak van barátja, miért is jártok össze a szex miatt?

dugni még jó mi---igazad van.az ilyen nő nem jó másra.
Az is egy szar ügy ám mikor kiderül,hogy csak használt az ágyban egy ideig valaki!!!!

Ez a kihasználás dolog a nőknél kellemetlen, mert ugye a pasik ribancok és hajlamosak érdekből befűzni szexre és egyébre a szerelmes nőket. Én majdnem így jártam, de nem egészen, elmesélem:
Volt egy srác, akihez vonzódtam és azt mondta neki is ez van. aztán jártunk, majd számomra elkezdődött a szerelem felé menni a dolog...persze ő nem volt szerelmes, de egyre inkább fura érzetek gyötörtek, hogy ez a pasi nem szeret...valahogy megéreztem! Aztán kissé bunkóskodott kezdtem belőle kiábrándulni.
Engem is kihasznált volna, de így mivel megéreztem nem igazán jött össze neki, mivel el is hidegültem szinte egy hónap alatt.
29N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!