Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Olyan rossz minden
Nem tudom hány éves vagy, leírhatnád.
Viszont akármennyi vagy, nincs joga egy szülőnek beleszólni abba, hogy a gyereke kit választ társául. Lehet az a gyerek 13 vagy 30 éves. Főleg ha már nagykorú is vagy, egyszerűen mondd meg neki, hogy ez van és kész. Nekem anyukám volt ugyanilyen, mint amit te leírtál apádról. Egyszer nagyon-nagyon megmondtam neki a magamét, 15 vagy 16 éves lehettem, és észhez tért. Hiába szülő, meg csak jót akarnak, néha oda kell nekik csapni keményen, hogy magukba nézzenek. Anyának még ma is vannak hülyeségei, de a véleménynyilvánítás után mindig hozzáteszi, hogy az én életem, én döntésem, nem szólhat bele. És ez így van jól. (20/L)
2009. ápr. 13. 13:01
2/7 A kérdező kommentje:
hát 23 vagyok a srác meg 16....
3/7 anonim válasza:
Az édesapád csak félt Téged. Csak jót szeretne neked. Arról nem beszéltél hogy édesapád ismeri-e a fiút. Lehet hogy csak arra lenne szükség hogy ketten leüljetek apukád elé és hogy megbeszéljétek a problémákat.
2009. ápr. 13. 13:11
4/7 A kérdező kommentje:
nem ismeri a fiút és apukám sosem törődött velem.Minden fiúval ilyen aki neki nem jön be neki.ő egy olyan pasit képzel el nekem aki számára tökéletes de nekem olyan nem lesz soha.Mindegy.16 éves voltam mikor anyukám meghalt,azóta meg a környezetem nevelt.Nem vagyok alkoholista,drogos,barátságtalan.Még 1 legyet sem tok agyonütni.Egyszerűen szeretetre van szükségem és lehet még az utca sarkon is előbb megkapnám.Nem is érzem magam 23 évesnek,ez a fiú meg mindent megtesz azért h boldog legyek.Szerelmes is vagyok,és bizonyítja h ő is.Apukám meg csak akkor törődik velem mikor segíteni kell neki.
Érdekes a korkülönbség, az biztos. Milyen irónikus. Minden lány azt mondja, hogy mi fiúk a korunkhoz képest 3 évvel ostobábbak vagyunk, és itt az élő példa, hogy van olyan is, aki egy nála 7 évvel fiatalabb srácot szeret. Én alapjában véve nem rajongok a korkülönbséges kapcsolatokért, de most nem mondok rá semmit.
Beszélj a barátod szüleivel is, ha annyira szeretnek, valószínűleg ebben is tudnak tanácsot adni.
2009. ápr. 13. 13:21
6/7 A kérdező kommentje:
csonkacsaládból való,és az anyukája biztos azt mondaná hogy beszéljek itthon.De nem.Alig várom hogy jó messze innen különköltözzek vele ahol senki nem idegesít.Elegem van hogy mindig én vok a rossz és azért mert vkt csak azért nem küldök el a francba még ha szeretem akkor se, mert pl apukámnak nem esete.Ő meg velem nem törődött,anyukám nevelt annak ellenére hogy a családunkban nem volt válás.Idegennek érzem magam itthon.Nemtom mért ilyen velem mikor semmi rosszt nem tettem.
7/7 anonim válasza:
Szerintem apud 1 "bunko",mostmar sajnalom de ez az igazsag,semmi koze az eletedhez,ha te azt akarod h bunozo legyel akkor ne szoljon bele(elvegre felnott vagy),rossz pelda volt:D. A szerelemnek nincs korhatara.Barmennyire fiatal legyen nalad...Apud kellene megvaltozzon,ne az hovatartozas legyen a fontos hanem az h milyen 1 ember belolrol,bizonyara azt gondolja h szegeny csaladbol valo,s majd ha "hazassag" kerul szoba,akor majd elveszi a penzem,s a lanyomat is elhadja.
2009. ápr. 13. 17:55
Kapcsolódó kérdések: