Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok tanács kellene?! Lécci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok tanács kellene?! Lécci segítsetek, mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
15 éves leszek nemsokára ... és kellene néhány tanács... van egybarátom.. majdnem 5 hónapja járunk ..naagyon szeretem és ő is engem ... de nincs megelégedve azzal amit engedek neki ... megengedtem neki h oda nyuljon meg h levegye a felsőm .nadrágom ... meg tapizhat is elég rendesen ... de ő nem mondja de látom rajta h nincs megelégedve ... mit csináljak h lássaam rajta h elégedett?
2011. aug. 13. 12:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
áhh dehát tudom h szeret ... meg én is szeretem ...nem tudnám csak ugy kidobni...:(:(:(meg nem is akarom
2011. aug. 13. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
akkor viszont te is tudod hogy mit akar...
2011. aug. 13. 13:06
 13/20 A kérdező kommentje:
igen de megbeszéltük és azt mondta hogy vár addig amig nekem eljön a megfelelő idő....
2011. aug. 13. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ereszkedj térdre és játsz a nyalokával:)ha még mindig többet akar akor dobdki!
2011. aug. 13. 13:11
 15/20 A kérdező kommentje:
ha te ezttennéd hajrá..de én nem fogom...
2011. aug. 13. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Oké segítek, mert kis kedves csajszinak tűnsz.

Dobd a srácot, csak meg akar dugni, eljátssza, hogy szeret, te meg bedőltél neki.

Nehogy úgy járj mint én, ezek a kis éretlen kisfiúk még nincsenek megérve, inkább próbálkozz egy idősebb fiúval, aki valóban megbecsül téged és nem csak a dugáson jár az agya.

2011. aug. 13. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Na jo nem bunkozom,1 a fiu sohase vár!2 mind a bugyidra kiváncsi nem pedigrád!3 ha nem hagyod neki magadat,hamar kiderül hogy becsületes fiu e....mert ha az akor kitart melleted,ha nem az akor okot keres a szakitásra,4 ha nem vagy még felkészülve dolgokra,akor kerüld a testi dolgokat,mert egy fiu ha tapit akor f..asz felál ész elmegy!!simán csak romantikáz csokoloz,néha ritkán engedj többet neki,de modjával!!!de ha látod hogy csak arra megyki a játék hogy huzzon egy strigulát akor ne haboz és lépj dobdki.....lesz másik hidel....
2011. aug. 13. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne hazuggy tuggyuk h te irtad azt az előző kérdést, mibden ugyanaz! Ha szeret téged türelmesen vár, amig felkészülsz rá.
2011. aug. 13. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
igen én irtam ésss?!h.ülye kérdésre h.ülye válasz...látnia kel hogy milyen a srác voltam én is fiatal,ha nincsrá felkészülve,akor ennyi vagy vár vagy mehet amere akar ennyi,nem kel körbe magyarázni semmit,egyszerü válasz a lényegre törö!!!
2011. aug. 13. 13:54
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi ... tudom már mit csinálok ... ma enyém a ház ... tesztelem kicsit ... hagyom h felső nadrág lemenjen ... ha én nem akarom ugyse csinál semmit ... és ha nagyon szemét lessz akkor mehet ...

köszi a tanácsokat ..::):)

2011. aug. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!