Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan sráccal aki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan sráccal aki? (sztori lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki totál depis, vagdossa magát, rendszeresen piál, nincs kedve élni és totál megzuhant. Szal. egy depressziós idegroncs! A helyzet az, hogy én ebbe az idegroncsba vagyok halálosan belezúgva. Már jártunk régebben, és még most is van esély rá, de azon problémázok, hogy biztos illenék én hozzá? Mert én minden vagyok, csak nem depressziós. Szerintem hozzá egy olyan csaj kell, akivel együtt tudják vagdosni egymást. Lenne értelme belevágni?
2009. ápr. 12. 23:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, h megváltozik, lehet, hogy nem...

Próbáld meg... nincs mit veszítened ;)

Máskülömben ha igazán szereted... majd azonn fogsz rágodni, MI LETT VOLNA, HA...

érted ugye???

2009. ápr. 13. 05:14
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

énis jártam pont ugyanilyen pasival amijet te leírtál,ráadásul mi is jártunk vagy 4szer :D

szerintem hagyd a fenébe,de tényleg, tudom hogy könnyű mondani,pedig nem igyvan énis tudom hogy mijen érzés... felejtsd el,az idö mindent megold,és fogsz találni egy sokkal normálisabb pasit :)

vissza térve erre a depizös dologra,engem azért dobott ki mind a 4szer(!) mert nemtudta eldönteni mit akar,egyedül is akart lenni,de ugyanakkor mégse ...

szóval hagyd a csudába ;)

bocsi a magyarázás nem az erösségem :P puszz :)

2009. ápr. 13. 09:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hm..az én (már) szerelmem is depressziós (volt), mondjuk az ereit nem vagdosta, csak előző barátnője elvette az életkedvét is. Sok-sok kitartással sikerülhet kiszedni a depiből, csak vigyázz nehogy téged ragadjon depibe! Ha úgy döntesz, h megpróbálod kiszedni a szutyokból, hajrá, sok sikert!

Egy (depiból párját kiszedő) boldog lány :)

2009. ápr. 13. 10:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy önfeláldozós alkat vagy, akkor lépj bele. Ilyen tapasztalat is kell. Én már eleget láttam ahhoz, hogy leálljak világfájdalmas kamaszgyerekeket kirángatni a sárból. Nem sok örömed fog telni benne. Inkább próbáld meg most kirángatni, mint barát, aztán ha úgy érzed, hogy javul, vágj bele. Nem kell ehhez feltétlen hozzákötnöd magad.
2009. ápr. 13. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy egy nőnek annál jobban kell egy pasi, minnél közelebb áll a szakadék széléhez, és szerintem ez nagyon igaz. Anyáskodó ösztön, vagy nem tudom... Ahogy magamat ismerem minden színpadiasságommal belevetném magam egy ilyenbe (ha nem lenne barátom persze), de józan ésszel, kívülállóként átgondolva, azt mondom, hogy ne tedd. Csak rengeteg küzdelem, fájdalom, és a tudat, hogy nem nagyon várhatsz tőle támogatást, vagy szeretetet, mert úgyis magával van elfoglalva.
2009. ápr. 13. 10:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

3 éve nyáron barátnőm meghívott nyaralni 1 hétre. ott összeismerkedtem egy sráccal akivel rengeteget beszélgettem, (akkor volt barátom) és kiderült, hogy pár évvel azelőtt a papája meghalt és a barátnője is akinek az életét adta volna épp akkor hagyta el a legjobb barátjával...

szóval ezeket elmesélve megértettem, hogy miért volt olyan amilyen... rá két hétre összejöttünk, a barátomat otthagytam érte, mert a sok beszélgetés alatt kiderült, hogy nekem ő kell. összeismerkedtem az anyjával, aki szintén elég "rozoga" állapotban volt, mert nem volt elég, hogy a férjét elvesztette, még a fia is 3szor öngyilkos akart lenni, az alvilághoz csatlakozott és nem egyszer érezte magát is veszélyben miatta. Remegett a keze, dadogott, szinte beszélgetni se nagyon tudtunk mert nem nagyon tudta kifejezni magát...

ez 3 évvel ezelőtt volt. mára ez a srác a vőlegényem, rendesen dolgozik, közösen fejeztük be a házunkat, amit még apukájától kapott, csak amikor meghalt már nem érdekelte. anyósom eljár kirándulni a barátnőivel, sokat beszélgetünk, együtt kertészkedünk, dalolászik főzés közben...

nem egyszer sírós szemekkel kaptam köszöneteket, hogy nem tudják hol lennének ha mi akkor nem ismerjük meg egymást.

mindezt csak azért írom le, mert én is nagyon megszerettem akkor azon a nyári vakáción. a biztost dobtam el a bizonytalanért, de soha nem bántam meg, sőt!!!!

volt egy-két keményebb küzdelem, de megérte!!!!!!!

ha tényleg szereted és erősnek érzed magad és felelősségteljesnek ahhoz hogy végigcsináld és kitarts magad/magatok mellett, akkor mindenképp megéri!!

sok szerencsét és remélem pár év múlva olvashatjuk, hogy összejött nektek:D

2009. ápr. 13. 11:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Húha! Látom megoszlanak a vélemények! Ez a srác is olyan, hogy csak magával van elfoglalva, túlkomplikálja a dolgokat, pedig nem olyan hű de nagy problémái vannak. Nem nagyon lehet vele beszélni, mert folyton arról beszél, h őt már senki és semmi nem érdekli, ő már csak megakar halni. Ez amúgy nagyon szarul esik, mert úgy tűnik semmibe vesz, közbe viszont azt mondja szeret! :-/
2009. ápr. 13. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy srácot aki régen teljesen magába zárkózott, nem szerette az embereket, alig beszélt a megszokott pár barátján kívül. Depressziós volt, szedett gyógyszert is. Nekem akkor volt barátom és teljesen beleszerettem ebbe a fiúba. Később miután már egyedülálló voltam összejöttünk. Én mindenki szerint egy teljesen vidám lány vagyok, pedig ért már nem kevés rossz az életben engem is. És azt mondta nagyon jó hatással vagyok rá.Mikor pár hónaposak voltunk már nem szedte a gyógyszereit és teljesen megváltozott.( Ha nem változott volna meg is szeretném.) A mi kapcsolatunk olyan jól sikerült, hogy jövőre szeretne eljegyezni. :) Azt tanácsolom ha szereted légy vele, segíts neki megoldani a problémáit és tanítsd egy kicsit az optimizmusra is. Az pedig iszonyú nagy hülyeség, hogy hozzá olyan lány való, akivel együtt vagdoshatják magukat. Próbáld meg. Lehet, hogy igazából egy vidám ember, csak valami nagy gondja van.Ha tényleg szereted segíts neki! Remélem én is segítettem neked valamennyit. :) Sok sikert.
2009. ápr. 13. 14:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, nem a te bajod.
2009. ápr. 13. 18:16
 20/23 A kérdező kommentje:
De szeretem! Vagy te akit szeretsz, leszarod magasról? -.-'
2009. ápr. 13. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!