Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan sráccal aki? (sztori lent)
Fiú vagyok, de leírom a véleményemet, hátha érdekel. :)
Kívülről nézve én nagyon nem ajánlanám neked. Az alapján, ahogy leírtad, egy kicsit depressziós lánynak sem ajánlanám, nemhogy neked! (Mert te ugye nagyon nem vagy az.)
Viszont ha azt nézzük, hogy teljesen belezúgtál, akkor kicsit más nézőpontot kapunk. Azt kérdezném meg tőled, hogy biztos vagy ebben? Nem lehet egy hirtelen fellángolás, ami elmúlik? Vagy csak szexuális vonzalom, amit összetéveszesz a szerelemmel? Mert szerintem csak a valódi szerelem késztethet arra, hogy egy ilyen sráccal akarj összejönni.
"Szerintem hozzá egy olyan csaj kell, akivel együtt tudják vagdosni egymást."
Szerintem is, mindeezek alapján. Illetve még egy pszichiáter sem ártana neki.
"Lenne értelme belevágni?" A kérdésben benne van a válasz: nem. Különben nem tetted volna fel. Kivéve, ha tényleg annyira szerelmes vagy belé, mert akkor ez nem kérdés (legfeljebb kiderül, hogy nem jön össze, nem visszafordíthatatlan dologról van szó...)
Ezt viszont csak te tudhatod.
(Nem vagyok jó tanácsadásban. :))
2. vagyok.
Oké, ne hallgass rám, a többieknek van igaza. Én erre nem nagyon gondoltam, hogy megváltozik, kirángatod meg ilyenek, csak azt néztem hogy ilyen és te nem ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!