Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan sráccal aki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan sráccal aki? (sztori lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki totál depis, vagdossa magát, rendszeresen piál, nincs kedve élni és totál megzuhant. Szal. egy depressziós idegroncs! A helyzet az, hogy én ebbe az idegroncsba vagyok halálosan belezúgva. Már jártunk régebben, és még most is van esély rá, de azon problémázok, hogy biztos illenék én hozzá? Mert én minden vagyok, csak nem depressziós. Szerintem hozzá egy olyan csaj kell, akivel együtt tudják vagdosni egymást. Lenne értelme belevágni?
2009. ápr. 12. 23:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, h épp te kellesz hozzá, h kirángasd a depresszióból, és új életkedvet lehelj belé. Miért ne próbálhatnátok meg? :)
2009. ápr. 13. 00:03
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Fiú vagyok, de leírom a véleményemet, hátha érdekel. :)

Kívülről nézve én nagyon nem ajánlanám neked. Az alapján, ahogy leírtad, egy kicsit depressziós lánynak sem ajánlanám, nemhogy neked! (Mert te ugye nagyon nem vagy az.)

Viszont ha azt nézzük, hogy teljesen belezúgtál, akkor kicsit más nézőpontot kapunk. Azt kérdezném meg tőled, hogy biztos vagy ebben? Nem lehet egy hirtelen fellángolás, ami elmúlik? Vagy csak szexuális vonzalom, amit összetéveszesz a szerelemmel? Mert szerintem csak a valódi szerelem késztethet arra, hogy egy ilyen sráccal akarj összejönni.

"Szerintem hozzá egy olyan csaj kell, akivel együtt tudják vagdosni egymást."

Szerintem is, mindeezek alapján. Illetve még egy pszichiáter sem ártana neki.

"Lenne értelme belevágni?" A kérdésben benne van a válasz: nem. Különben nem tetted volna fel. Kivéve, ha tényleg annyira szerelmes vagy belé, mert akkor ez nem kérdés (legfeljebb kiderül, hogy nem jön össze, nem visszafordíthatatlan dologról van szó...)

Ezt viszont csak te tudhatod.

(Nem vagyok jó tanácsadásban. :))

2009. ápr. 13. 00:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is segíts neki.Még hálás lesz neked, ő pedig olyan lesz mint egy normális srác és nem egy "idegroncs" Mindenképp próbáld meg
2009. ápr. 13. 00:06
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

2. vagyok.

Oké, ne hallgass rám, a többieknek van igaza. Én erre nem nagyon gondoltam, hogy megváltozik, kirángatod meg ilyenek, csak azt néztem hogy ilyen és te nem ilyen vagy.

2009. ápr. 13. 00:08
 5/23 anonim ***** válasza:
76%
Én azt mondom neked,hogy hagyd a fenéábe.Ne vesztegess rá időt,nem más fogja ebből kirángatni,bár nagyon szép dolog lenne Tőled,de én egy önző paraszt vagyok és azt mondom ne b.szd el a saját életed ..a depresszió betegség,orvos kell hozzá és nem nő.Képzeld el milyen életed lenne mellette.nem vagy te a pszihiátere,férfit akarsz magad mellé..persze más lenne a helyzet ha együtt lennétek már,de így szerintem ne..persze ez csak az én véleményem.
2009. ápr. 13. 00:12
 6/23 Thurston ***** válasza:
100%
Pedig egy barátnő (aki elfogad, szeret), tényleg rengeteget tud segíteni. Mindenképpen próbáld meg. Megváltoztathatod az egész életét. Boldog ember lehet.
2009. ápr. 13. 00:38
 7/23 Thurston ***** válasza:
100%
Keztdeben lehet, hogy tényleg kicsit nehéz lenne, de nem is szabad rögtön feladni a próbálkozást.
2009. ápr. 13. 00:39
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
csak akkor próbáld meg vele, ha biztos vagy magadban, mert ha szakítassz vele, akkor még nagyobbat zuhanhat a srác.
2009. ápr. 13. 00:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy olyan lány kéne neki aki föltudja emelni ebből a süllyesztőből, és rátudja venni hogy van miért élni és letudja állítani a vagdosást/piálást és legfőképpen Boldoggá tudja tenni öt is meg saját magát is.
2009. ápr. 13. 00:43
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
Én is jártam ilyen sráccal, de vele nem lehetett mit kezdeni, nem is akart megváltozni szerintem. Csak a saját gondjaival foglalkozott, az enyémek nem érdekelték, legalább is nem nagyon mutatta ki. Állandóan sajnáltatta magát, pedig komolyabb baja nem volt, semmi olyan amit nem lehetett volna megoldani ha úgy akarja. Segíteni akartam neki, de ő nem akarta sose. Szerintem nem érdemes ilyennel kezdeni...
2009. ápr. 13. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!