Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt! Ott hagyjam vagy vele maradjak?
Sziasztok segítsetek nekem!
Fél évesek múltunk és a barátnőm színész turnézott és az egyik ottani sráccal lefeküdt de nem ő kereste a srácot hanem a srác őt! Elsőre el is utasította, csak másodikra nem! Am a kapcsolatunkban vannak veszekedések de csak parányiak semmi komoly! Am nagyon boldogok voltunk előtte semmi gond nincs a kapcsolattal mind a ketten nagyon szeretjük egymást most is de nem tudom mit tegyek! Egyből bevallotta ahogy hazajött! Elmondott mindent a dologról amit csak kérdeztem! Sírt is és láttam rajta hogy megbánja! Ti mit tennétek mert én tanácstalan vagyok! Szeretem nagyon de e mellett nem lehet csak úgy elmenni! Segítsetek kérlek! 17F
Én lecsaptam volna a csajt ezért.
Ennél jobban nem tudott megalázni és te még itt gondolkodsz.
És ha sírt?
A nők legnagyobb fegyvere a könny.
Ilyesminek ne dőlj be.
Főleg,hogy színész féleség.
Akkor fakad sírva,amikor csak akar.
Leköpött,megalázott téged.
Szerintem egy rohadt nagy pofon után add ki az útját,de előtte napi-sz-arra vagy valahová még nyomd fel a féreg meztelen képeit,ha már úgyis a szereplés az álma.
tudsz részleteket? hány menet volt, ki volt az aktív fél, hányszor élvezett el, gumival csinálták?
ezek is számíthatnak a megitélésében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!