Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ennyire rossz, kellemetlen helyzetben?
úhh, velem ugyanilyen játszódott le, vagyis hasonló. megismertem a srácot, a randit is megbeszéltük, úgy vártam, mint a gyerekek a karácsonyt, készültem rá, minden, szombat lett volna a nagy nap, erre szerdán bejelentette, pontosabban én húztam ki belőle, h összejött egy lánnyal. Aznap. 3 nappal a randink előtt. Amire elvileg (!) mindketten készültünk.
Szerencsére én a beleszerettemtől messzi voltam, de nem kicsit sokkolt. Mit csináltam? sírtam, dühöngtem, naplót írtam (oldalakon keresztül keseregtem), megfogadtam, h én aztán soha többet, eltelt 1-2 hét, kezdtem jobban lenni, és aztán később megismertem vkit, aki azóta a párom, és nagyon szeretem. :)
Szóval mit csinálj? Sajnálhatod egy kis ideig. De ne tartson sokáig ez a sajnálat, mert nem érdemli meg. Miért is keseregnél (úgy mint én, jaj de buta voltam) egy ilyen szélhámos srác miatt?
Amúgy hány éves vagy? (nem rosszból, csak kíváncsi vagyok)
Na, szóval ennyit tudtam segíteni... De ha kell még tanács vagy segítség, nyugodtan írj privátot. :) (23/L)
hány éves vagy meg ő?
szerintem csak hülyegyerek és fitoktatja hogy akárkit megkaphat, pedig téged szeretne, ha már volt róla szó...
ha meg nem állítottad választás elé benne van a pakliban hogy előbb elhalásszák
Fiatalok vagyunk még mind a ketten. Ő 18 én 16.
De nem egy ilyen kihasználós típusnak ismertem meg mert kb 1-2 éve ismerjük egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!