Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátomnak tetszenek az egészen csinos, szexy csajok akiken alig van felesleg, de nekem meg nem engedi hogy lefogyjak olyanra?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy van egy pár olyan barátnőm akiknek egész jó alakjuk van, szép arccal, nincs vmi nagy hasuk, nincs rajtuk olyan hú de sok felesleg. (úgy értem hogyha pl leülnek és előre dőlnek nincs nekik olyan nagy hurkájuk.)

Nem azok a tipikus "mai divatú" vékony lányok sem anorexiások. Én sem vagyok vmi vastag, sőt egyáltalán nem vagyok az, tök úgy nézek ki mint a barátnőim max nekem picit erősebbek a csontjaim mert sokáig sportoltam meg vastagabb a combom a sok futástól, de viszont a hasam ha leülök eléggé hurkás meg úgy alapból is nincs lapos hasam. nem kell olyan nagy hájréteget elképzelni, de van egy kis hasam ami engem írtóra zavar.

Nos.. mikor megkérdeztem barátomat hogy bejönnek-e neki a barátnőim meg hogy bevállalna-e velük egy kapcsolatot/éjszakát mindre azt mondta hogy lehetséges, mert eléggé jól néznek ki stb.. De nekem meg nem engedi hogy lefogyjak a hasamból, combomból, nem engedi meg hogy olyan alakom legyen mint a barátnőimnek. Nem csinálok ebből akkora ügyet, csak nagyon érdekel a dolog. Ti pasik/csajok hogy látjátok ezt? Szerintetek?

18/L 19/F

2009. ápr. 12. 22:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rossz nincs abban amit a baratod mondott...vegulis e kerdeszted meg nem o beloole jott ki az egesz...es osiznten valaszolt nem hazugsagokkal tomte a fejed...attol h azok a lanyok csinosak szepek es eltoltene veluk egy ejszakat abban nincs semmi rossz....ha te nem lennel...es bisztositalak benne h a baratod ugy ertette....'' igen eltoltenek veluk egy ejszakat ... ( ha te nemlennel )'' ket ertelmu a dolog....attol meg nemteszi most meg mert te vagy neki....amugy meg arra nem gondoltal hogy azert nem akarja hogy elfodj mert teged igy szeret es ez all neked jol?
2009. ápr. 13. 10:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
lefodj* ne haragudj csak siettem :p
2009. ápr. 13. 10:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Magaba mindne pasi ha meglat egy szep bomba csajt azt gondolja h hmmm igen ezzel eltudnam kepzelni...hmm igen ez igen jo csaj..a pasiknak nagy a fantaziajuk meg ha nem mondjak is ki amit igazan gondolnak....orulj neki h oszinte volt es megosztotta veled ezt....nem hinnem h lenne valami problema koztetek....de azert nyugodtan rakerdeszhetsz h miert mondta ezt? e shogyan gondolta
2009. ápr. 13. 10:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elozo emberekkel amugy...szerintem a zh a baratod oszinte volt az csak a kapcsolat stabilitasat mutatja...azt hogy a baratod annyira megbizik benned hogy ezeket a dolgokat is elmondja neked a mi kapcsolatunkba is ez teljesen normalis....sot mi egyutt megyunk az utcan es egyutt beszeljuk ki a csajokat pasikat kinek mije van es mi a jo benne....vagy ha csak egy ejszakara lenne valo ...stb...nehez volt ezt nekem is megszokni de rajottem h a lenyeg a kommunikacio...h mindenrol tudjunk beszelni...ne csak felszines dolgokat mondjunk egymasnak...amugy masfel eve vagyok egyutt a parommal :p
2009. ápr. 13. 10:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Mi is mindent meg tudunk beszélni. NIncs olyan téma amit ne veséznénk ki vagy ne beszéljünk róla. lehet az olyasmi témákat ami magándolog azt kicsit nehezen kezdjük el, de ha látom a barátomon minél megértőbben néz rám, látom rajta hogy minél jobban akarna segíteni annál több lesz az önbizalmam és simán beszélek neki bármiről. Amúgy mi is megszoktuk beszélni hogy nekem azon a pasin mi tetszik neki azon a csajon mi tetszik stb. Nagyon ritkán tényleg van olyan alkalom amikor picit rosszul esik, de ez alap dolog. A legfontosabbak szerintem egy kapcsolatban hogy bízzanak egymásban a felek és mindent, ismétlem mindent(!) megtudjanak beszélni. Nem?:)
2009. ápr. 13. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!