Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek? Ti, akik még a szüleiteknél éltek (16-25 éves korosztály), tiltják a szüleitek h a párotok nálatok aludjon?
Nem tiltják.
Először én aludtam a lánynál, szüleinek nem volt kifogása (előtte csak 1 szer láttak), én meg otthon megmondtam hogy hova megyek, és hogy holnap jövök:D
A módszer az hogy minél többet találkozzon a barátnőd és a szüleid, jó környezetben, vidáman teljen az idő olyankor, látni fogják hogy mennyire aranyos lány, megkedvelik és onnantól nem lesz gond ilyesmivel.
Mert amit leírtál abból az látszik hogy a szüleid valamiért nincsenek oda érte, vagy nem ismerik eléggé.
Ezen változtass aztán mehet majd az együtt alvás is meglátod.
Hááát... 18 vagy, tőlükkapod a pénzt és ezért az anyagi ügyeidbe beleszólhatnak, mire költsed, de elég furcsának tálalom hogy egy nagykorú gyermeknek nem engedik hogy a barátnőzzön.
És miért kéred ki az engedélyüket hogy máshol aludhass. Én az ilyet bejelenteni szoktam felhívom őket hogy oda értem ne aggódjanak de csak program ütközés végett szoktam megkérdezni őket. szórakozni sem mehetsz el? elmész este 9kor és megérkezel reggel hatkor... nem mindegy hogy végig táncoltál és a klotyóban dugtál vagy volt egy normális hely mondjuk a barátnőd ahol nyugalomra térhettetek ha meguntátok a dolgot.
Akkor hol szexeltek?
Szerintem ez gáz,nekem sose volt ilyen problémám,inkább örültek,ha jött hozzám valaki aludni anno:)
De akkor aludj Te a lánynál,hátha az ö szülei jobb fejek ilyen téren...34f
Én is 18 vagyok, lány, és sajnos nálunk is ez a helyzet. Egyszer engedték meg a szüleim, illetve anya, hogy a barátomnál aludjak, pont jó érv volt a szülinapja a páromnak. Nálunk aki nem nagyon örül neki, a mostohaapám, miután hazamentem a páromtól, egyből azzal fogadtak, hogy "ugye tudod, hogy ez volt az első és az utolsó is?"
A szülőknek jó, ők együtt alszanak el és együtt kelnek, de amíg nincs saját "szférád", legalább ennyit megengedhetnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!