Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan fontos ez neki? Érez még iránta valamit? Hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Baratommal mar majdnem masfél éve vagyunk egyutt. vannak köztünk kisebb-nagyobb viták, de valahogy mindig megoldottuk. nemrég mondtam neki h mi lenne ha a volt baratnoinek, meg más csajok számát kitörölné a mobjabol. mondta h csak azért nem törölte ki, mert nem szokott számokat kitörölni, de ha akarom, akkor atnezhetem a telefonjat es kitörölhetem ami nekem nem tetszik. ebbe nem mentem bele, hiszen őszintének tűnt h nincs mit titkolnia. tegnap is volt egy vitánk (én ugy vettem észre h nincs kedve a szexhez, de ő váltig allitotta h h is ne volna) , es azt hittem h vki mas van a dologban, es elkértem h megnézzem a telefonjat (tudom, beteg dolog, de a bizalom mar kissé megingott, szakitani nehéz.. és még szeretem), de nem talaltam semmit, csak annyit h kitörölte a "nem kivánt" számokat, de egyet bennehagyott, ami a volt barátnőjének a szama. azt meg én fogtam es kitöröltem (mérges voltam, meg különben is elég sűrűn irkal neki a csaj). ma sms-eztunk a baratommal, es megkérdeztem h hogyhogy kitörölte azokat a számokat. válasz: kitöröltem a felesleget. én: nem azt mondtad h nem szoktal szamokat törölni?, valasz: unalmas volt, és törölgettem. én: hh annak a volt baratnodnek a szamat nem törölted ki?, valasz: azért mert még régen néha dumaltak. ritkán és régen. én erre teljesen kiakadtam. mivel ez a fiu előadta nekem anno amikor elkezdtunk jarni h én vok a nagy szerelme, annyira örül h egyutt vagyunk (15 évesen mar volt egy járási probalkozas, de akkor nem jött össze, mert tul fiatalok voltunk még), meg stb. vele vesztettem el a szüzességemet, minden gyönyörű volt, erre bejelenti nekem h féléventek 2 uzenet az exével minden puszi nélkül még nem bűn. azt nem értem h mit akarhat még ettől a csajtol, amikor olyan szemét volt vele. párhuzamosan jart a fiummal, meg egy masik pasival. azonban a csaj ugy van beirva a parom telefonjaba h a neve után irja h "ex". tudni kell a paromrol h nem egy link alak, nagyon rednes, aranyos, az égvilagon mindent megtesz nekem, elég messze lakik és mégis mindig eljön ha kérem, meghallgat ha bajom van, stb. azt mondta h nem érdekli h kitöröltem a csaj számát. de amugy amikor utoljara irt neki a csaj, megmutatta az sms-eket. szerintetek mire gondoljak? én 19 vok, ő 20. a valaszokat előre is nagyon szepen kösz, mert nagyon kivok..2009. ápr. 12. 19:22
1/3 anonim válasza:
Kb ugyan ebben a cipőben jártam, szerintem nincs okod aggódni miatta. Ha megbántotta már egyszer nem fog vissza menni hozzá. Majd akkor kezdj el aggódni ha nem mutatja meg a telóját vagy eldugja elöled, kimegy telefonálni, smst kap és rögtön kitörli stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. ha nem titok, veletek mi volt? h végződött?
2009. ápr. 12. 19:43
3/3 A kérdező kommentje:
Kerlek, irjatok meg.
2009. ápr. 12. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!