Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon összezavarodtam. És ő sem könnyíti meg a helyzetem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy én egy 16éves lány vagyok. A barátommal igaz nem sok ideje, (2hónap) vagyunk együtt, de nagyon szerelmes belém. Közben és megismertem egy másik srácot, aki kedvel engem, és azt hiszem hogy beleszerettem. Hogyan mondjam meg a barátomnak h ez a helyzet, úgy, hogy ne bántsam meg?2009. ápr. 12. 18:45
1/3 anonim válasza:
Először is szerintem ne atlálkozz egyikkel se pár napig, gondolkozz, tisztázd magadban az érzéseidet!Ha az a másik srác ,,csak" kedvel téged, arra nem alapozhatsz!Ja és a barátodnak ne beszélj róla csak akkor ha már biztos vagy benne hogy a másik pasi kell!
2/3 A kérdező kommentje:
ksznm.
de szerintem még az is jobb ha nem vagyunk együtt. minthogy ő szeressen és én nem tudom viszonozni. szóval nem akarom kihasználni az érzelmeit....
2009. ápr. 12. 18:55
3/3 anonim válasza:
szerintem ő így se úgy se megy veled semmire...szóval olyan mind1 mit csinálsz. de 16évesen egyikőtök se mondja hogy szerelmes...legfeljebb eddig irántad érez a legtöbbet mint a volt barátnői iránt, vagy fellángolás a részéről, mint a tiéd a másik srác iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!