Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esélytelen vagyok párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen vagyok párkapcsolatra de min annak látszik a helyzetem?

Figyelt kérdés

hali,

+próbálok tömör professzor úr lenni egy percre me nem szeretnék senkit esti mesével untatni :DDD

szal az a helyzet, h szüleim minden lóvét a házba ölnek.. még többet is mint kéne.. de ezt szó szerint kell érteni.

így elég spéci minden és jól is néz ki.. a berendezés is cool, de 1xűren minden nő félreérti az anyagi helyzetem..

azt hiszik infinite money van és imponál nekik de mondjuk leszrom mit hisznek amúgy, csak amikor már egy olyan csaj hinné ezt, aki mondjuk könnyen lehet hogy életem szerelme azt azért nem tudnám leszrni.. és kibszott kínos lenne dumálni vele erről, hogy ébredj fel az álomból, a látszat csal, mégsem szrom a pénzt..

azon gondolkoztam hogy nem hozom haza soha és inkább gondoljon csórónak h szégyenlem az otthonomat mintsem ferde kép alakuljon ki a cuccaim + lakás kombó alapján.. mert elég tré lenne erről beszélni de télleg:SS

így esélytelennek tartom h legyen egy kbszott bnőm hála mutteréknak :\

az ilyen felhozom éjjelre reggel pá stílus nem az enyém de amúgy nagyon is működne :DD azé tisztelem a nőket..:)

s h miért kéne mindenképp megbesz. velük?:DD

hát próbáltam régen elkerülni de lehetetlen mert minden hölgy azt várta el hogy én fizessek mindenhol meg ajándékokkal halmozzam el :DD megkérdeztem mindezt miért várják el tőlem olyan természetesen, mindhárom hölgynek ugyanaz volt a válasza.. "mert nem halsz bele, vagy igen ?D:"

igazából nem halok bele, de amúgy fel kell fogni h nem szrom a pénzt me mutterék beleölnek mindent a házba és nyaralni nem voltam kb 5éve ^^ előre láthatólag jövőre se megyek mert akk is kőkemény meló lesz :\\

végső szó: teljesen ferde kép alakul ki róluk a cuccok + házat meglátván. .

mi a rkhoz kezdjek ?:D mutterék elbxták egy picikét :DDD de jó lenne már egy komoly bnő ........

mondom nem fogom kihasználni a csajokat emiatt pedig am néhányat simába lehetne.. :DD de 1et már csak azért is visszautasítottam mert ismertem és tudtam h nem annyira tehetős így duplán csalódást okozhattam vna neki -me gondolom pénz miatt akart velem lenni ^^- és az a 2 csalódás pedig azok hogy:

a.) mégsem vagyok gazdag. tehát fölöslegesen csinálta vna

b.) amúgy se leszek vele..

így nem volt erőm kihasználni azért ennyire tisztelem a női nemet ^^

esetleg ha megtaláltam a szerelmet :DDD ne hozzam haza a csajt?

inkább gondolja azt hogy szégyenlem az otthonom mintsem teljesen ferde kép alakuljon ki róla.... mert akit teljes szívemből szeretek ezt elmagyarázni nem tudnám neki az tuti, mert akkora csalódás érné.. :\

baxott egy helyzet én mondom

16f..

2011. aug. 9. 00:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"egy percre me nem szeretnék senkit esti mesével untatni"

Pedig sikerült...

2011. aug. 9. 00:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen magyarázd el a jelölteknek, mi a helyzet.
2011. aug. 9. 00:14
 3/16 anonim ***** válasza:

kb a harmadát elolvastam utána meguntam:D

a pénzesebbeknek is van bnője.

a középrétegbelieknek is van nője.

és még a csóróknak is van nője.

Vond le a következtetést:D

4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem az. Ez tök érthető. Ha én meg tudom érteni akkor szerintem másnak is menne. 16/L
 5/16 A kérdező kommentje:

elég fura lenne ilyet elmagyarázni, meg teljesen leleombozni őket..

ez így más, hogy leírtam konkrétan mindent.. de ha te ezt nem tudod, csak látod amit látsz.. más konklúzióra jutsz..

2011. aug. 9. 00:16
 6/16 A kérdező kommentje:

nehéz felfogni, megértem.. de akinek sikerült valami tanácsot adjatok már, azért írtam mindezt le.:(

nagyon köszi..(:

2011. aug. 9. 00:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Hú b*sszus,akkor tényleg igazam van és jók a meglátásaim!

Képzeld el,mindenki akit ismerek és ilyen dúrva kéglije azok a legnagyobb smucig sóherok,pont úgy mint a szüleid...

Komolyan olyan gázok az ilyenek.Én mindig mondom is magamban,hogy b*sszus minek kell úgy csinálni,mint aki tee van zsével,ha közben nincs is úgy? Nem értem.Ráadásul még a felnőtt családos szülők is képesek úgy gondolkozni,mint egy tinédzser,akinek kell az iphone meg egyebek,csak hogy felvághasson?minden szobába plazma meg óriási lcd tévé,még az 5éves gyerekszobájában is!),meg márvány járólap,több autó,több garázs csillivilli minden,meg persze trendi legjobb ruhák,telefonok...

Aki igazán tele van,az meg nem mutogatja :S

Volt egy hasonló pasim,mint amilyen te vagy(pár évvel idősebb vagyok!).Mikor elmentem hozzájuk,gondoltam,hogy na végre,de jó hogy sikerült valakit találnom,aki hasonló körülményekből jött mint én!Erre mi volt...kb alig lehettem náluk,mert nem volt franciaágy a szobájába,de lcd tévé az volt minden szobába,meg tisztaságmánia is szóval féltem,nehogy ha leülök valahova nehogy a műbőr kanapé meggyűrődjön vagy akármi :D és még sorolhatnám a dolgokat...Nem értem mire jó ez a van is pénz meg nincs...

De van egy barátnőm,na ő is dettó ugyanaz,csilli villi minden kégli,autók a családjáéknál de közbe a telefonja se volt feltöltve vagy 6éve!

Lényeg a lényeg....Ha majd megismersz egy lányt,akit annyira fogsz szeretni,hogy előtte nem fogod szégyelni a családod,akkor vidd haza magadhoz nyugodtan.Ő már fog annyira ismerni egy idő után,hogy elmondhatod neki,hogy valójában csórók vagytok csak a szüleid elb*szták a pénzt a mutogatásra,úgyhogy te csak a szerelmed tudod felajánlani :))))

2011. aug. 9. 00:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem van nagyobb problémád is azon kívül hogy "gazdagok" vagytok

1. Pont. Figyeld meg a nők viszonyulását hozzád, érdekből akarja -e vagy sem.

Ezzel kizáród a jó színészeket akik leakarnak majd húzni.

Ne legyél balek hogy kiszolgálod a nőket...akkor szarba se fognak venni.

2. Ne szégyelld azt hogy jómódúak vagytok és nyugodtan vidd haza.

Amin még gondolkoztam hogy ezzel a gondolatmenettel racionalizálod az emocionális önbizalom hiányodat.

Ha szeret egy lány nem a pénztárcádért fog, maximum örül neki hogy tehetős családból származol.

Meríts önbizalmat az életből és kevesebbet racionalizálj, ez az én tanácsom.

Többi rajtad áll, azért kívánom hogy találj rá az igazira:)

2011. aug. 9. 03:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, jutalmaztam is.. de nem vagyunk gazdagok, max annak látszok.. de tényleg nem vagyok az............

és ezt kéne felfognia a legtöbb nőnek..:(

2011. aug. 9. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:

Ahogy más is írta: egy nő, ha SZERET, akkor nem a pénztárcádért szeret ; nem várja el, hogy ajándékokkal halmozd el ; és nem érdekli különösebben, hogy hány LCD tv és hány francia ágy van a szobátokban.

Megoldás: akkor vigyél el egy nőt a házatokba, ha már mondjuk min. 3-4. hétnél vagy vele:) így szerintem végképp elkerülhető a ?félreértés?, de mondjuk én már így első olvasásra tökéletesen megértettem mindent, és ha tudnám hogy ki vagy, és szeretnélek, biztosan nem érdekelne az, hogy milyen a házatok. :D 15/L

2011. aug. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!