Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező vagyok engedni?
Hát ez így elég szánalmas.
És igen, az igazi apukának joga van ehhez. Főleg hogy nem volt semmiféle lemondónyilatkozat. Ezt jól elbactátok.
Aztakur...!
Ritka primitív emberek vagytok.
Egyébként meg az,hogy megfarkaltak előbb-utóbb úgyis el fog jönni a házasságban,bár ha ennyire primkók vagytok,akkor az is elképzelhető,hogy nem.
Lehet a fickó is látja ezt és ki akarja szabadítani a gyereket egy ilyen légkörből.
1000 megoldás létezik a hagyományoson-nálad megcsaláson-kívül.
nem volt
megcsalás a férjem tudott róla
De miért így csináltátok? Miért nem spermabankból, mesterséges megtermékenyítéssel? Akkor sokkal tisztább lett volna a dolog, az nem illegális, van szerződés stb.
Így a gyerek a másik férfié, aki követelheti a láthatási jogot (bár a DNS teszt dolog is igaz, de ha ő ki tudja fizetni, esetleg bíróság elé viszi, akkor kár oda is eljuthattok, hogy kéthetente láthatási jogot kap- mintha "csak" elváltatok volna...). Amúgy elég mázlista vagy, ha egyetlen próbálkozás után összejött a dolog, vagy ha nem, akkor sajnálom szegény férjedet, hogy ilyenbe belement, egyben becsülöm, hogy ennyire szeret, hogy a közös gyerekért még ezt a megaláztatást is elviselte.
Hagyjátok már békén, mi közötök van hozzá, hogy esett teherbe??A kérdés nem ez volt!!!Mint olvashatjátok, ő ezt megbeszélte és tisztázta a férjével, és azt mondja azóta is jól megvannak, és közös döntés volt!!Akkor???
Persze nem azt mondom, h én ezt helyeslem, mert szerintem sem volt helyes, de ha ők ezt választották, az ő dolguk, az ő életük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!