Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudom el engedni?
A helyzet a következő van egy barátom már 2 éve lassan ő 20 én 19.Nem tudom mitévő legyek nagyon sok probléma és gond van a kapcsoltunkba rengetek veszekedés:(
már betegesen féltékeny és pedig nem adtam rá okot:(Ő nagyon szerelmes és megfolyt a szerelmével én már nem érzzem magam szerelmesnek de szeretem őt ....
Nagyon sokszor ki gondoltam már h kimondom h legyen vége de soha nem jutok el odáig valamiért nem tudom kimondani :/
hiányzik a szabadságom a barátaim a bulik minden és vele nem lehet el menni mert ő nem szeret se bulizni se a barátaim semmit se:/ és hát 2éven keresztül szinte ki se mozdultunk a 4fal közül a monoton mindennapok rengeteg nagyon sok:/ rengeteget is vagyunk együtt szinte a 7ből 7 napot :| :/ Valaki aki volt már hasonló helyzetben kérem segítsen :( Nagyon szépen köszönöm előre is!
20 évesen nem dolgozik?
Egy szobanövényt öntözöl sörrel lassan 2 éve?
Hányas a karid a wow-ban?
Én már megtébolyodtam volna.
Szökjél meg.
20 éves és nem dolgozik mert még iskolába jár:/
És attól h 4fal közé vagyok zárva nem vagyok kocka:|
Egyébként meg próbáltam vele megbeszélni nem lehet vele a múltamat vágja a fejemhez és mindenért engem okol:/:(Bennem is van hiba ezt nem is tagadom .. de nem értem akkor sem :/:(
Ha ennyire boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban, mondd meg neki,hogy mi a problémád, légy korrekt. Vagy kínlódj és panaszkodj még 100 embernek, hogy mekkora sz*r az életed.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!