Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek 2 hónapja, de nem merem neki engedni, hogy bennem élvezzen el. Mért nem engedem, hogy a barátom elmenjen bennem?
Én csak annyit mondanék ha odafigyelsz olyan dolgokra, amik hatással lehetnek a fogamzásgátlókra, akkor semmi esélye. Szerintem az az 1%ezeknek szól. Gondolok itt pl.: elolvasva amit belinkelt vki, hogy egy lány 3éves szedés után terhes lett-nos, dohányzott...TILOS!!! nem véletlenül írják a tájékoztatóra is-trombózist is okozhat. Valamint ha kiürülne szervezetedből-ez a tabletta bevétele utáni 2órát jelenti kb-hasmenés, hányás miatt, akkor már nem véd még 99%osan sem. Valamint az antibiotikumok, ezt mindig meg kell kérdezni a dokitól vagy a gyógyszertárban, hogy nem ütik e egymást. Nekem egyszer majdnem felírtak olyat...még szerencse, hogy rákérdeztem:)
Szóval ha ezekre figyelsz, csak engedd el magad és élvezd az életet:D
köszönöm szépen:valamennyire megnyugtattatok a válaszaitokkal és majd ha éppen ott leszünk erre fogok gondolni,hogy az az 1% az azoknak szól akik helytelenül alkalmazzák a tablettát:D
Óvszerre nem szeretnék visszatérni..élvezni akarom..azért van a gyógyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!