Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van vmi közöttük? Mit csináljak?
Téltől egészem áprilisig láttam. busszal mentem minden reggel, és úgy ismertem meg látásból, nem beszéltem vele soha, csak tetszett. volt hogy egyszemélyes ülésen ültem és odaállt mellém, ezt talán vmi? De április után nem láttam, biztos utána biciklivel ment. A napokban megtaláltam facebookon, hozzátettem az előtt a nevét sem tudtam, csak véletlen találtam rá, és ahogy nézegettem a képeit voltak ilyen jelölgetősek is amiket egy csaj csinált, és őt olyanokhoz jelölte be mint pl. "jó vele" ... de nincs kiírva facebookon h járnának, talán egy kicsit féltékeny vok !? szerintetek van köztük vmi? /posztálytársak.
14/L /kecskemét.
:D azt fel sem merült bennem h lehet h csak barátok..
Nem tudom h lesz e elég bátorságom egyátaláán ráírni! :/
Sziasztok! Lehet régi módi vagyok, de szerintem ez a facebookos megoldás nem a legjobb. Az igazi az, ha személyesen odamész, bár általában a srácnak kellene kezdeményezni.
28/F
Hát nem hiszem h ő lájkolgatna vagy hozzászólogatna, mert ahogy elnézekettem a képeit, voltak olyan jelölgetősek, és ahhoz se egy lájk , meg egy hozzászólás se..
a 28/F nek : Nem tudom hol lakik, de tudom merre.. és nem tom merre szokott lógni.. sajna..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!