Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durván vonzanak a 30 év körüli érett sármos értelmes férfiak. Mi lehet velem a bibi?
Folyton a jóképű tanárbácsikba voltam szerelmes, sokszor pofára estem,de nem használ semmi, úgy látszik nekem ez a pasi típus a zsánerem..
Viszont most is volt egy csúnya pofára esésem nem rég, hogy tudnék a saját házam táján keresgélni,ha értitek mire gondolok?
18 éves lány
" majd időben kiveszik, mert ők tudják ", na persze.. az érettebb pasik még ezt is tudják :) nem ugy mint a fiatalabbak......""
Ez csak téged minősít,ha így élsz nemi életet,nem minket,férfiakat.
Szerintem sok fiú 18évesen nem olyan érett. Persze vannak akik érettek, meg van sok lány aki 18évesen nem érett.
Sok 18 év körüli akár srác, akár lány csak futó kalandokat szeretnének. Vagyis inkább nem így mondanám, hanem,hogy ulyenkor méág nagyon nagy pörgés van, aza menőbb akinek több csaja illetve pasija volt stb..
Szóval megértem hogy ha sz érettebb pasikra buksz. Lehet,hogy te már várod azt,h a pasid már be legyen futva, anyagilag már jó legyen, hogy legyen már tekintély stb.Vagy az is lehet,h apakomplexusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!