Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány csak kéreti magát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 11:01
2/11 Abidos válasza:
de ha színlelsz annak ameik kéreti magát bedől mert mind szeretere megértésre és egyébre vágyik ha le tudod hitetni vele hogy ezt mind meg tudod neki adni tied a csaj.
persze ettől ez még nem helyes módszer.
3/11 anonim válasza:
nem minden,DE nagyon sok igen!!!!!
4/11 anonim válasza:
ilyen barom kérdést. Hát egyértelmű hogy nem lehet minden ember ugyanolyan -.-""
6/11 anonim válasza:
A legtöbb igen.
Én magamrol azt képzeltem, hogy soha neeeeeeem dőlök be egy pasinak, aki csak ágyba akar vinni, de mikor oda kerultem, s a fulembe súgta a szép dolgokat, meg egy picit győzködött, beadtam a derekam. Másnap magamhoz tértem, de már bánhattam, hogy ezt meg azt tettem....
Sajnos nagyon sok igyen mocskos állat van, aki kihasználja a nő gyengeséget, mert valahol mind naivak vagyunk, és egykettőre bedőlunk a szép szavnak...
Szomorú...
8/11 anonim válasza:
Biztos van sok olyan aki igen, de persze mindig van kivétel aki nem.
9/11 anonim válasza:
nem! de minden lány szereti kéretni magát, nekik baromi jó játék.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Csak néha nehéz eldönteni hogy egy lány tényleg akar e valamit vagy csak még akarja hogy győzködjék, és nem mindig látszik hogy mi is a helyzet.
2011. aug. 12. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!