Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Tényleg olyan zavaró, ha a nő félt titeket?
Ez alatt úgy értem, hogy én az eddigi barátaimnak mindig mondtam, hogy ha 39 fokos lázad van, szerintem ne menj dolgozni stb....
És ezen volt olyan, aki teljesen felkapta a vizet. Pedig teljesen normálisan mondtam.
Tehát, milyennek kell lenni szerintetetk? Féltsünk titeket, vagy ne?
Vagyis inkább: Aggódjunk értetek?
Akkor én is kérdezek. És az olyan fajta aggódásról mik a vélemények, hogy tudjátok, hogy ekkor és ekkor ér haza a párotok, és tudjátok a szokását, hogy msn-re mindig feljön. De nem jön. Vártok 1-2 órát, még mindig nem, hívjátok, nem veszi fel, egyik mobilját sem, majd 4-5 óra múlva felhív, hogy le volt téve az övtáskája, benne a telefonnal, és közben party-zott a haverokkal, neked meg elfelejtett sms-t írni, hogy később ér haza.
Ez megtörtént eset, én halálra aggódtam magam miatta, mert tudom, hogy buszon mindig feljön fb-re, de nem tette. Aztán a telefonját se vette fel.
Ez idegesítő?
Egy ilyen MSN, facebook stb butaság miatt nem szabad aggódni. Ha esetleg nem jön haza éjfél előtt sem pedig nem mondta na akkor lehet.
Amúgy a törődést szeretem, meg azt is ha picit aggódik értem, csak ne vigye túlzásba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!