Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl lehetséges az, hogy még egy csunya, romos
személyiségű, gyenge, alacsony fiunak is van szép
barátnöje?
Hát nekem még sincs csajom sajnos. :(
2011. aug. 13. 19:29
Értem. Akik destruktívak veled szemben és nem konstruktívak azoktól szakadj le mert nem visznek előre az életben. Először magadat tedd rendbe mert ameddig belül nem vagy jól a jó csajok messze el fognak kerülni. Nem azt mondom hogy legyél olyan mint a többiek sőt maradj ilyen csak legyél pozitívabb és becsüld magad többre. Hidd el nekem a csajok sokkal kevésbé nézik a külsőt mint mi. Ha szeretnél egy konstruktívabb megértőbb emberrel elbeszélgetni csak dobj egy levelet.
2011. aug. 13. 19:44
Nem a külsö számit.Lehet belülről kedves vagy.Egy szuper pasi az lehet önzö,bunkó!Egy csunyább lehet kedves.A barátnőd meg csak lehet neked szép nő.Más mindenki izlése,esete.Én pl a kissé dundibb(nem kövér)nőkre bukok.A nagyon csinos,kirivoan öltözött nők,szerintem ribancok,tisztelet a kivételnek.
vagy vannak még példák a miért-re?lehet jó vagy neki amig nincs más.Pénzelni addig is tudod.Hány éves vagy?és a nő?
2011. aug. 13. 19:55
54/65 A kérdező kommentje:
a barátaim mind sikeresek a tanulmányaikban, de nem csajoznak. viszont amiért rendes az életük, ezért kellenek a rendes nöknek. pl két haverom elment egy 3 hetes nyári egyetemre, és mindkettöjükre rászállt egy-egy szép lányka.szal ezek az emberek nem azon akadnak fenn, hogy nem a nök kedvencei, hanem épitik a karrierjüket. engem viszont nem hagy nyugodni, hogy nincs semmi esélyem az igazán jo nöknél, akiket érdemes feleségül venni.
55/65 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, a barátnöm 21. én lassan egyetemet végzek, ö meg még szakközépben is bukott.
Ne akarj szép toppmodelt feleségnek!Legyen egy átlagos feleséged aki méltó képp neveli majd a gyereketeket.Épitgesd a karriered,ráérsz te nősülni 10év mulva is!Tennél fel magatokról egy képet?Megnéznélek benneteket
2011. aug. 13. 20:03
57/65 A kérdező kommentje:
közös kép még mindig nincs, pedig már mondtam neki, hogy készüljön fel, ne lehessen semmi kifogás, pl hogy kocos a haja vagy bármi.
ide nem teszek ki semmit, nem akarok ráfázni, privátban lehet kérni.
58/65 A kérdező kommentje:
nem topmodellt akarok, hanem csak olyat, aki képzettségben közelebb van hozzám, a családja sem máról holnapra él, nem cigizik, kis tüzrölpattant, éleseszü, stb.
irtad:
170/60 gyerekarc---na és!Örülj neki.Majd idősebb korodban nem fogsz vén faxnak kinézni!
magas a homlokom, és elég gáz, mikor fénylik rajta a faggyú.Azon lehet segiteni.Kozmetika,ápolási cikkek.
a hangom, hanghordozásom elég gyenge és furcsa.----akkor már kibuktál volna a suliban!Gondolom jó tanuló lehetsz,hogy egyetemre mész.
sosem értik amit mondok. már a szavakat sem, nem még hogy a mondanivalót. a fogaim össze vissza állnak.---próbálj lassabban beszélni,ne hadava.A fogakkal meg lehet segiteni!fogorvos,szabályzó vagy leköszörülik,megcsinálják élethűre porcelánból.Ez se akadály!Nem lehetsz te egy tök gáz srác.És előted az élet.
2011. aug. 13. 20:07
60/65 A kérdező kommentje:
elöttem az élet, amit azzal kezdhetek, hogy az összes xart, amit magam köré kavartam, tegyem rendbe. konkrétan azért nem tudok majd továbbmenni MSc-re, mert depi megy gyenge gimi miatt buktam egy évet BSc-n, ja meg szociális képességeim gyengeségei miatt még segitségkérésre sem voltam képes, ugyhogy mindent egyedül tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések: