Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitöl lehetséges az, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl lehetséges az, hogy még egy csunya, romos személyiségű, gyenge, alacsony fiunak is van szép barátnöje?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
igazuk van.másképp nem járnék pszichologushoz.
2011. aug. 13. 18:06
 42/65 anonim ***** válasza:

Gyenge ember vagy te, azért jársz pszichológushoz.

Kár, hogy azoknak az embereknek hiszel, akik nem szeretnek téged.

2011. aug. 13. 18:08
 43/65 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak! Inkább higgy a barátnődnek! A többivel meg ne foglalkozz! Ha nem érdekel a társaságuk keress magadnak másikat, szerintem.
2011. aug. 13. 18:12
 44/65 .Daniel. ***** válasza:

Hát két lehetséges dolgot látok:

1. Vagy tényleg aljas, gyökér, vékony, semmire kellő vagy és igazuk van azoknak akik mondják és a barátnőd tényleg nem olyan szép és belül ő is olyan mint Te és nem kell senkinek se...

2. Ezek az emberek próbálnak visszahúzni Téged mert többre vagy képes náluk és igazából csak egy eltorzított önképpel rendelkező srác lehetsz tele lehetőséggel akinek jó csaja van...

Ezek körül nem tudom melyik az igaz mindenesetre érdekel ez a kérdés.

2011. aug. 13. 18:14
 45/65 A kérdező kommentje:

hát valahol a kettö közt van a helyzetem. a barátnöm pedig SZÉP! igaz, hogy ő is ugy gondol magára, hogy ö nem kell senkinek, meg nem szép, közben meg már én vagyok a 3. barátja!

én azért lettem kiálhatatlan, mert mindig máshogy járt az agyam, mint a nagy átlagnak, ezért kiközösitettek, és amiért nem voltam feltünöen szép sem, igy a lányok sem néztek meg maguknak sosem. kibirhatatlan személyiség lettem nagyon rövid uton, amit tovább mélyitett, hogy nem kellettem senkinek. emiatt toporgok még mindig egy 15 éves agyi szintjén és testi fejlettségével, nem tudok élni a lehetöségeimmel, ilyen alap dolgok hiánya miatt, mint pl népszerüség a nöknél. az csak egy dolog, hogy néha valami mesés véletlen folytán lesz barátnöm, de nem nevezném ezt tudatos párkeresésnek.csak hánykodom

2011. aug. 13. 18:38
 46/65 anonim ***** válasza:

Mi bajod a testeddel? A ronda az nem válasz. írd le részetelsen. A te szemszögedből.

És mi az amiben jó vagy?

2011. aug. 13. 18:43
 47/65 A kérdező kommentje:
170/60 gyerekarc, 15 évesnek simán elhisznek, pedig 22 éves vagyok. magas a homlokom, és elég gáz, mikor fénylik rajta a faggyú. a hangom, hanghordozásom elég gyenge és furcsa. sosem értik amit mondok. már a szavakat sem, nem még hogy a mondanivalót. a fogaim össze vissza állnak.
2011. aug. 13. 18:45
 48/65 anonim ***** válasza:
Lehet akkor stílust kellene változtatnod, ha nem vagy magaddal elégedett. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Látod mennyi őrült kinézetű ember is talál magának párt. Ha a fogaiddal baj van, azt csináltasd meg. Ha pedig a kommunikációddal, akkor azon a pszichológusnak vagy egy logopédusnak segítenie kellene. A másik ami neked nagyon jó lenne, az a környezet változás és új emberk, még ha te nem is akarnád őket megismerni. Ha mostaniak valóban görények és nem te vagy a hibás, nem tesz jót a velük töltött idő.
2011. aug. 13. 18:59
 49/65 anonim ***** válasza:
Jobban mondva tanulhatsz belőle, hogy milyen emberek léteznék még a földön. :S
2011. aug. 13. 18:59
 50/65 anonim ***** válasza:
Azért vitatkozol itt, mert ezt a választ akarod? Miért káromkodsz a családodra? Mi az h a barátnőd csak egy dolog? Még lovéd is van. Ha nem tudod értékelni azt amid van akk téll egy undorító személyiség lehetsz és ne másoknak higy, hanem abban amit te tapasztalsz, ha az a bajod h nem felel meg az önképed az önideállal akk megkéne tanulni elfogadna magad annak ami valójában vagy. :)
2011. aug. 13. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!