Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, h tetszett nektek egy fiú, de ő nem vette a lapot, és ezért nem lett belőle semmi?
Nem volt.Ha valaki nekem tetszett meg is kaptam mindig :D
L19
tegnap 20:05
Velem is kb. ugyanez volt. Jeleztem neki, ő is nekem... Aztán nem lett semmi, a mai napig nem tudom miért. Egyébként már másodjára jártam így... :/
Nekem is volt. Egy suliba jártunk. Állandóan nézett és számomra egyértelmű jeleket adott,volt hogy rám is köszönt meg ilyenek.Egyszer megelégeltem és odamentem hozzá,mert nekem is tetszett. Elkezdtünk beszélgetni ,de nem sokat beszélt erre mondtam neki hogy mondjon magárol valamit vagy valami ilyesmi,erre ő azt monta,hogy : fingamom kéne,csak nem akartam mondani............
Köpni nyelni nem tudtam és nem értettem,hogy el akart riasztani vagy zavarában mondta,de többé nem beszéltünk. Ő se jött oda hozzám.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:02-nek:
Hasonló cipőben járunk, velem is ez a helyzet.Én kilencedik évnyitóján néztem ki magamnak egy srácot, ő sem az a nagyszájú fiú. Szemeztünk meg minden és egyértelműen tudom, hogy neki is tetszettem csak én nem mertem lépni csak ilyen apró dolgokkal amikből le lehet venni, hogy számít nekem valamit és ő így se lépett.Semmi köszönőviszony semmi nem volt köztünk. Most lesz az utolsó évünk és félek megint nem lesz semmi:(( végzünk a sulival és csak úgy elmegyünk egymás mellett.
Na csajok! Akkor lehet sírni! -)
Én is szerelmes voltam egy srácba, de sokan azt terjesztették, hogy csak játszani akar velem. Évek múltán kiderült, hogy Ő is szerelmes volt belém. Szóal szerettük egymást csak mindketten félszegek voltunk, nem vettük egymás jeleit. De, ha az a szerelmeslevél eljut hozzám amit írt akkor talán nem így alakultak volna a dolgok.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!