Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt már olyan, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, h tetszett nektek egy fiú, de ő nem vette a lapot, és ezért nem lett belőle semmi?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 18:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Számtalanszor.
2011. aug. 10. 18:06
 2/21 anonim ***** válasza:
Volt.
2011. aug. 10. 18:08
 3/21 anonim ***** válasza:
44%
Igen, mert a nők többségéből hiányzik a bátorság és a határozottság.
2011. aug. 10. 18:11
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Belőlünk hiányzik? Épp azt tárgyaljuk, hogy ti nem reagáltok.
2011. aug. 10. 18:12
 5/21 anonim ***** válasza:
XD pasi vagyok de ez : 18:11 XD
2011. aug. 10. 18:14
 6/21 anonim ***** válasza:
ennyire nem lehet félreérteni egy kérdést ... vagy mégis ? :O
2011. aug. 10. 18:15
 7/21 anonim ***** válasza:
Sajnos volt. :(
2011. aug. 10. 18:26
 8/21 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, h kicsit jobban is kifejthetitek :)
2011. aug. 10. 18:53
 9/21 anonim ***** válasza:

Igen most kerültem ilyen helyzetbe.

Egy suliba járok ezzel a sráccal, évfolyam társam.Már tél óta kinéztem magamnak mert aranyosnak és szerénynek tűnik, nem az a nagyképű barom.Probáltam vele szemezni, néha sikerült is de nem lépett felém semmit.:(

Az a baj h ő tényleg nagyon félénk és sztem azt gondolja h nálam esélye sincs vagy csak egyszerüen nem érdeklem.De az miatt h nem érdeklem ő egyre inkább érdekel engem.

Még soha sem beszéltünk még csak köszönő viszonyban sem vagyunk.

Most lesz az utolsó évem és én nagyon megszeretném ismerni, de félek lehetetlen.

18/L

2011. aug. 10. 20:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Én mindent megtettem régebben, felhívtam magamra a figyelmét és még sorolhatnám reggelig, ő is jelezte, hogy tetszem neki, de egyszerűen nem lépett semmit. Azóta sem tudom miért, talán azt gondolta benézi a jeleimet, bár ez elég valószínűtlen, mert nem egy kezdő pasit néztem ki, és egyértelmű is voltam. Vagy a fiatalságom zavarta. Vagy a fene tudja,de azóta sem láttam.
2011. aug. 10. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!