Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik ő. Nem vall a férfiakra, hogy sírjanak a hiányérzettől, de ki jött belőlem. Éreztetek már így, sírtatok a párotok hiányában? Leginkább férfiak válaszát várom, mert szerintem férfiak nem gyengülnek el ennyire (vagy nem mutatják).
4Éve vagyok vele együtt, nagyon szeretjük egymást.Nem találkoztunk majdnem egy hete.Hiányzik a hangja, érintése,hogy lássam őt.
Zárójelben megjegyzem, nem vagyok már fiatal fiú.
Velem is volt már ilyen.
Meg jártam már úgy is hogy 3 napig együtt voltam álandóan a barátnömmel mert itt volt nálunk, és utánna 1 hétig nem találkoztunk és mikor megint találkoztunk átöleltem erre kicsordult a könnyem. F/18
Bocsi en is no vagyok, de ezt nem hagyhattam ki, mert nagyon kedves amit leirtal.
Ritka az ilyen ferfi az biztos.
Nem baj ha sirsz, attol megnyugszik a lelek, en is lattam mar a paromat sirni es nagyon meghato volt, igenis szabad elerzekenyulni a ferfinak is. Nagyon szeretheted a holgyet.
Amit szerettem volna leirni:
1 honapra Ausztraliaba utazom csaladommal,es a parom egyedul lesz 1 honapig, mar most nagyon fel, hogy mi lesz vele 1 honapig, de van skype, telefon, email is a vilagon, tudom nem ugyanaz mint amikor megerintheted kedvesedet, de azt hiszem mindketten ki fogjuk birni mert szeretjuk egymast es bizunk egymasban.
Tenyleg kerd meg a kezet, csatlakozva az elottem szolohoz!
sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!