Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzéssel emlékeztek az első szerelmetekre?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy az ember első szerelmére mindig máshogy gondol, meg hogy az az érzés, amit akkor érzett sosem múlik el teljesen. Igaz ez?
Én úgy érzem, hogy az első szerelmemmel ugyanúgy lezártam a kapcsolatomat örökre, mint akármelyik exemmel. De ettől még van okom féltékenységre, mármint lehetek-e féltékeny a párom első párjára?
Ti hogy vagytok ezzel?
22N
2011. aug. 10. 15:11
11/12 anonim válasza:
36 éves nő vagyok, az első szerelmemmel a mai napig a legjobb baráti kapcsolatban vagyunk, de mint férfi, soha nem jutna eszembe, és ez fordítva is így van. 17 éve különböző országokban élünk, 4 kontinens és számos ország, házasságok és gyerekek ellenére minden évben találkozunk legalább 2-3 alkalommal, és hetente több órát beszélünk telefonon. A férjemmel is jóban vannak, szerencsére eszébe sem jut, hogy aggódnia kéne, hiszen ami volt, az a múlt. Habár mint embert nagyon szeretem, mint férfi, ha tombolán nyerném, sem kéne, és ez mindenki számára nyilvánvaló. :)
12/12 Lovefornow válasza:
Az első szerelmem egy nagy tahó volt. Nem is tudom, hogyan járhattam vele. Úgy emlékszem rá, mint életem egyik legnagyobb baklövése:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!