Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékeztek még az első szerelmetekre?
Nem az ovisra gondolok,hanem kicsit komolyabbra.
Az első csók,vagy puszi attól akibe szerelmes voltál?
Bennem még élénken él,pedig húúú de régen volt.Szívesen gondolok rá.
az ovis szerelmemmel (3 évig tartott,egész ovin át,még puszilkoztunk is:D) nemrég találkoztam,még mindig imádnivaló
a többi pasirol is tudok nagyjábol hogy kivel mi van,nem kerültek messze
az első,akibe igazán beleszerelmesedtem,itt lakik tőlem 2 utcányira,ugy hogy mikor együttvoltunk,akkor teljesen más helyen laktunk...most meg "sikerült" egymás mellé költözni:D
Persze, hisz még mindíg együtt vagyunk, lassan egy éve :)
19/L
Nagyon is emlékszem. A srác olyan elérhetetlen volt számomra. Ő akart velem összejönni, én nem is gondoltam komolyan, mert egy házibuliban jöttünk össze, másnap reggel elköszöntünk, azt hittem, ennyi volt. Aztán felhívott, randiztunk, első csók, szerelem. Ő 17 volt, én 16, de állandóan balhékba keveredett, szülei sehova sem engedték sulin kívül, a telefonját elvették, az áramot kikapcsolták a szobájában, szóval nem tudtunk találkozni. A hangulata folyton ingadozó volt, és 8 hónapig "voltunk együtt". Mindig olyan elérhetetlen volt számomra, vágytam arra, hogy kimutassa a szerelmét, de nem az a fajta volt, pedig szeretett, biztos forrásból tudtam :) Szóval küzdöttem érte, sokat szenvedtem, de most már csak a jóra emlékszem, és sosem haragudtam rá. Néha még mindig gondolok rá, vagy vele álmodom. Ha egyszerűen megkaphattam volna, talán már eszembe sem jutna, de így örökre megmarad bennem. A kisugárzása, a külseje, hogy milyen sármos volt, isteneeeem :)
Azóta megtaláltam életem párját, idén összeköltözünk, de az első szerelmet akkor sem fogom sohasem elfelejteni :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!