Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerelmes lennék? És ez mit jelent részéről? (bővebben lent)
Van egy lány, akivel nem rég ismerkedtem meg. Nagyon jókat szoktunk beszélgetni, nagyon élvezem a társaságát. Külsőre nagyon tetszik, órákig el tudnám nézegetni, holott racionálisan végiggondolva teljesen átlagosan néz ki. Amikor beszélgetünk általában egyfajta izgalom szokott bennem lenni, de mégis el tudom engedni magam. Szerelmes lennék belé?
A másik kérdésről: Amikor találkozunk személyesen néha tök furcsa szokott lenni. Van olyan, hogy kérdezek tőle valamit, vagy ilyenek és nem reagál, csak néz a szemembe két-három percen keresztül, miközben mozgatja a száját (összeszorítja, majd ellazítja). Ez mit jelent? Légyszi normális válaszokat! 18/F
"csak néz a szemembe két-három percen keresztül, miközben mozgatja a száját (összeszorítja, majd ellazítja)"
Lélegzik.
Vaagy ilyenkor álmodozik rólad.
:)ez vicces... tudod ha egy lány folyton a szemed nézi az azért van mert valószínűleg tetszik neki a szemed :D
és az hogy az ajkát összeszorítja vagy harapdálja az azt jelenti hogy arra vár hogy kezdeményezz valamit :) és azért hallgatott el hogy hátha észreveszed már hogy ő is érez valamit irántad... legalábbis szerintem ez így van L/15 :) remélem segítettem ezzel
12:02-es vagyok :)
remélem össze jön a dolog :) szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!