Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merjek e újra szeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek e újra szeretni egy hatalmas csalódás után?

Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt ért véget a kapcsolatom és nagyon fáj egyszerűen nem bírom és félek ha valakit újra közel engedek magamhoz újabb csalódás ér !!
2011. aug. 10. 01:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de ha esélyem lenne arra hogy elmondjam neki mit érzek azt se merném mert félek az elutasító választól :S
2011. aug. 10. 02:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyszerű(igaz nekem az a hatalmas IQ-m és rendkívül fejlett agyam miatt(és most tényleg nem hazudok, de persze nem muszáj elhinni))

Ha úgy érzed nem állsz készen akkor nem állsz készen ha úgy érzed igen akkor készen állsz

2011. aug. 10. 05:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondom,nálluk is ez volt.Nem érezte amit kell,persze 1 nap múlva tiplizett horvátba...ez volt az oka tuti a "nem érzem azt amit kell"Holott ő eddig mindig csak szeretetből volt a lányokkal,és nem szerelemből.Én voltam az első szerelme,velem még is így viselkedett.Na mind1

De azt sose feledd ne légy gyáva,a szerelembe nincs az hogy "Nem" Tudod aki mer az mindig nyer!!!!!

2011. aug. 10. 10:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget tényleg sokat segítettél :) és sajnálom a kapcsolatosat :(
2011. aug. 11. 00:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs mit!!Bármikor segítek bárkinek!!:)
2011. aug. 15. 19:11
 16/16 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy :)
2011. aug. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!