Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar, ez egy fiún vagy elég "csak" a látszat? (többi lent)
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 22:25
2/15 anonim válasza:
az a gáz h nincs lenn semmi.....
6/15 stikkes válasza:
Feltennéd a kérdést magyarul is!?
7/15 A kérdező kommentje:
Szóval az az igazság ,hogy ma nagyon megijedtem ! Komolyan!
A lényeg az ,hogy fogytam egy "kicsit" az elmúlt időszakba. 73 kg voltam egy picit zsírosabb de semmiképp nem dagadt, inkább izmos. Ma meg. Ráálok a mérlegre. És azthittem rosszul látok. 59 kg? MONDOM WTF??????? Basszus nem akartam elhinni. Úgy nézek ki mint 73 kg-an szinte alig változtam.
Ez brutálisan lesokkolt ,pedig ha most feltennék egy képet mindenki rávágná ,hogy "fú ez olyan macis de mégis izmos".
Most komolyan. Mitől lehet ez? Nem is fogyóztam meg semmi.
2011. aug. 9. 22:29
8/15 A kérdező kommentje:
Bocs csak közbe kimentem kajáért mert most híznom kell.
2011. aug. 9. 22:29
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként 178 cm vagyok és semmit nem értek -.-
2011. aug. 9. 22:30
10/15 anonim válasza:
öhm, azt hiszem nem függ össze a kérdésed a leírással. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!