Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak egy lányt akivel nem biztos a dolog vagy inkább a barátokat akikkel most az egyszer nem egyezik a véleményem?
a lényege a dolognak hogy van egy lány aki nekem nagyon tetszik viszont a srácok meg nem bírják a lányt mert hogy bunkózik velem (szóval végül is a barátok csak védeni akarnak engem azt hiszem)szóval nem tudom hogy most a haverokra hallgassak vagy inkább menjek a lány után?
jah 16 év körüli mindenki
Szia!
Nekem már van hasonló jellegű tapasztalatom ezen a téren! :) A legjobb barátommal körülbelül egy éve vagyunk nagyon jó viszonyban. (18 évesek vagyunk mindketten) Eleinte elég döcögősen indult a dolog mert nem igazán voltunk egy hullámhosszon aztán később kiderült, hogy nagyon is sok mindenben hasonlítunk! :) Sokat hülyéskedtünk/hülyéskedünk és néha velem elszalad a ló, és észre sem veszem, hogy mennyire megtudom bántani ... Ő szerelmes is volt belém sokáig amit én csak utólag tudtam meg. A haverjai mint külső szemlélők néha szem -és fültanúi lehettek 1-2 ilyen hevesebb "hülyéskedésnek" és észrevették, hogy milyen sok időt töltünk együtt. Ők persze tudták, hogy a srác szerelmes belém és azt gondolták én csak kihasználom az Ő jóhiszeműségét és csak azért barátkozom Vele, hogy hasznom is származzon belőle. Ezt meg is mondták a szemembe! :) Folyton tömték a legjobb barátom fejét, hogy de Ő nem olyan lány mint amilyennek gondolod, vedd már észre, hogy csak kihasznál, áltat Téged ... stb. Mert Ők nem láttak bele a kettőnk kapcsolatába, hogy amikor ketten vagyunk órákig, megállás nélkül dumálunk minden féléről és nagyon jól érezzük magunkat együtt. De egy idő után belátták, hogy tévedtek. Velem anno ez volt a helyzet.
Nem tudom, hogy Te ezzel a lánnyal mennyi időt töltesz kettesben amikor mondjuk a haverok nincsenek ott és azt sem, hogy akkor hogyan viselkedik Veled. De ha Te úgy érzed, hogy jobban ismered mint a haverjaid és akkor amikor ketten vagytok nagyon is jó hozzád akkor azt mondom adj még időt Neki, hátha észreveszi, hogy társaságban sem kellene úgymond megaláznia Téged! Viszont ha folyton-folyvást ezt csinálja Veled az már nem szép dolog és célszerűbb lenne ha egy rendes(ebb) lányt keresnél. Vagy ... nem is kell, hogy keresd. Úgyis jön az magától! Hiszen a legjobb dolgok váratlanul történnek! ;)
Sok sikert Neked! :)
Egyet jegyezz meg: sosem tudhatod kiben bízhatsz. a haverok azok haverok vagy barátok? mert nem mindegy. Különben meg a te életedet te éled, a te döntéseidet te hozod, nem a haverjaid! ezen is gondolkozz el! azt tedd, amit Te szeretnél. Ha rossz vége lesz a lánnyal a BARÁTAID akkor is melletted állnak majd.
21(L)
"a bunkózást úgy kell ám érteni hogy mikor iszik akkor pl.leönt sörrel/borral/töménnyel vagy ami épp a kezében van. miközben én a földön fekszem és hányok meg pl.elment wc-re és közben rám lépett "
ez a mondat senkinek nem tünt fel? Gyerekek... azért ez komoly 16 évesen. És most tapsvihar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!