Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen megtalálhatom még az igazit?
Akár később is. :) Ez nincs korhoz kötve szerintem. Mindenki más, mindenkinek más a bejárandó útja. 2 év múlva lehet majd te házasodsz. :)
Pár hónapja hasonlóan éreztem magam én is. Mindenki házasodott körülöttem, vagy eljegyezték egymást, én meg akkor vetettem véget egy hosszú kapcsolatnak. Ma már örülök, hogy így tettem, mert megtaláltam azt az embert, akire mindig is vártam. :)
28 évesen 1 gyerekes anyukaként találtam meg életem párját..
Nem korhoz kötött..Mindenki megtalálja ha akarja.
25 évesen szerintem ideje bezárkózni a szobába és remete életet folytatni...
Persze, hogy megtalálhatod az igazit.
Őszintén szólva én csak itt a gykn szoktam olyanokat olvasni, hogy 20 évesen már összeházasodnak, 23 évesen már 2 gyerek van stb.
Az életben nem nagyon találkozom ilyen fiatalokkal (kivéve 1-2 volt osztálytársam, akik épphogy leérettségiztek, eszük ágában sem volt továbbtanulni vagy kezdeni valamit az életükkel). 18 évesen teherbe estek és azóta otthon ülnek egy "ólban".
Nem hiszem, hogy ez a követendő példa.
Meg nem biztos, hogy olyan irigylésreméltó, ha valakik huszonéveskorukban már hosszú évek óta együtt vannak. Az ilyen kapcsolatok sokszor csak a megszokás miatt maradnak fenn. Úgyhogy ne irigyeld őket.
Előtted az élet.
hát ez nagyon jó felvetés! elég sokszor elgondolkoztam már ezen én is. én még csak 24 leszek ami a fiúknál nem egy matuzsálemi kor, de jó volna már egy komoly kapcsolat, egy komoly lány akivel lehetne tervezni... szerintem olyan 23-26 körül már megkomolyodnak a fiúk és kezdenek férfivá válni. régen ez sokkal korábban volt, de mára már kitolódhatott. nekem is az utóbbi 2-3 évben nőtt be a fejem lágya. remélem még nem kell lehúznom a redőnyt :D
viszont mindkét nemből kapósak ilyenkor a jobb darabok, szóval meg kell küzdeni :D
Miért, lányoknál matuzsálemi kor a 24?
2 nap múlva leszek 24, ne ijesztegess:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!