Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Love.hu-n meg lehet találni az igazit, vagy minden pasi ezen az oldalon csak szexet akar?
Kedves kérdező!
Nekem a love.hu-ról volt egy hosszabb kapcsolatom. Igazából a neten bárhol találsz normális embert. Nézzük a chat.hu-t. Kik vannak ott és milyen híre van?
A párommal ott ismerkedtünk meg egyszer hajnali órában (amikor tudjuk többnyire a szexet akaró férfiak vannak) jól elbeszélgettünk. 2éve, hogy együtt élünk.
24L
Milyen érdekes, hogy egy épkézláb levélre, amiben talán látszik némi igyekezet sosem érkezik válasz, pedig minden Nö azt harsogja, hogy "normális pasi kell".
Tudom, ilyen esetben nem jövök be, de könyörgöm, ha egy normális embernek állítom be magam, akkor küldök ennyit, hogy "Köszi, de nem!". Szerintem ez lenen a minimum.
Szórakozásból küldtem már ilyen hangvételü levelet, hogy: "szija cicca ojan szexy van kedved szexelni?"
Itt leglább elküldtek a kurv@ anyámba.
Ennyit erröl.
Mi Love.hu-ról ismertük meg egymást a párommal.2.5 éve vagyunk együtt.Együtt is élünk,eljegyzés is volt,és jövőre lesz az esküvőnk.Úgyhogy nem reménytelen,bár tény,hogy ritka a normális pasi...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!