Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hazodozik mostanában mit tegyek?
Hát kisanyám, erre nem tudok nagyon mit írni. most már főleg fenntartom, hogy egy éretlen kis p.csa vagy, és még szánnivaló is.
(10:09-es)
Köszönöm szépen a sok szépet és jót...
Azt hittem ezen az oldalon kulturált emberek vannak...
Beszéljétek meg szerintem. Második esély jár mindenkinek. Ha látod, hogy tényleg megváltozott, és AKAR változni, akkor az jó jel.
A barátnődnek azt üzenem, hogy ne legyen ideges, ne azzal foglalkozzon ki mit ír ide, hanem magában tisztázza le, mi a fontos neki. És ha TE, akkor MÁR JÓ. Mert akkor tudni fog változni, de kétségtelen, hogy sokat kell bizonyítania, hogy visszanyerje a bizalmadat! Ezen legyen!
Ne a gyakorikerdesekre pazaroljátok az energiátokat, hanem arra, hogy rendbehozzátok a kapcsolatotokat! Remélem segítettem valamit.
21(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!