Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál egy olyan csajjal, akivel havonta csak 1x történik petting?
szeretem meg minden, de azért vannak igényeim.
ne írjátok azt, h oldjuk meg, mert nem tudjuk.
sokszor ő nem akarja.
18ak vagyunk mindketten.
nem vallásos.
de igazából az ősszel lesz 18 és addig akar várni vele.
am.sosem jön össze semmi más....mert vagy nem kívánja, vagy egyszerűen nem olyan helyen vagyunk.
smár az ritka, mert az csak kettőnkre tartozik.
de mint már említettem az is nagyon ritka....kb.havonta 1-max 2....amikor petting, akkor smaci is van:D
de nekem ez kevés...
de emellett meg ennivaló a kiscsaj!
nem tudnék megválni tőle....de én már úgy nagyon kívánom:$
most őszintén...
melyik mai bunkó várna ennyi időt a barátnőjére?
nem vagyok vele durva, mert szeretem és azzal csak finoman bánok.
egyszerűen náluk nem lehet....
nálam meg ha igen, akkor meg nem nagyon vagyok formában.
havi 1 pettingtől nem vagyok egy nagy ász, de ezt hiába mondom, nem érti +..."az iet nem lehet elfelejteni"...
Szereted... Oké és mit értél el vele eddig?
Nem csókolóztok, nem pettingeltek és két éve együtt vagytok...
Ennyi idősen annyit kéne szexelnetek, hogy jegelni kelljen punciját. Te természetesnek és helyénvalónak tartod, hogy nagyon szeretnél vele szexelni vele, ő meg nem?
Ennyire nem ereszkedhet le valaki szemére a köd. Fél év még azt mondom oké. De két év szex nélkül egy kapcsolatban?
Nem ez nem természetes. És a kérdésre a válasz:
Nem maradnék együtt egy ilyen lánnyal, mert ő más világban él... valahol ő 13 éves kislány maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!